Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Случи ми се нещо странно

Случи ми се нещо странно

Случи ми се нещо странно
Здравейте. Тази вечер правех нещо на компютъра, телевизора беше пуснат и стоях на загасена лампа. Спрях компютъра и понеже ме е страх от тъмното, отидох до коридора да се светне лампата и тогава спрях телевизора, защото иначе щеше да стане съвсем тъмно. Много ясно си спомням как спрях телевизора и хвърлих дистанционното на дивана.

Излязох, отидох до тоалетната, после си оправих раницата и когато минах покрай хола забелязах, че телевизорът работи (вратата е такава, че отгоре има като прозорец. ) Първо реших, че тати се е преместил в хола, но влязлох а другата стая и той беше там. Не отворих хола, защото както вече казах. . . . страшно бъзе съм! ! ! !

Друг път пък, си пишех домашната и изведнъж забелязах, че пердетата леко се повяват, а нито отворени врати има нито климатикът работи. Аз стоях на около метър и половина, но се съмнявам да дишам чак толкова силно, че да поухвам пердетата. Преди време дядо ми и вуйчо ми починаха. Не че нещо, но просто много страхлива съм, затова кажете нещо по въпроса.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 7
54
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (24)

Изпрати
Брини
Брини
15.12.2013 05:03
Няма от какво да се боиш. И на мен ми се случват разни неща, но се свиква. :-)
0
1
Петя
Петя
29.11.2013 00:52
Единственото което мога да ти кажа е че, много ме стресна защото и аз точно сега съм в същото положение :(
1
0
лили
лили
20.11.2013 15:06
виж сега аз вярвам в тези неща,но и от опит ще ти кажа че понякога когато изключваш телевизора и задържиш копчето телевизора пак се включва и иска време докато светне монитора отново.Второ ако дограмата и вратите не са качествени и да са затворени пак ще има течение при мен това е всяка вечер, ако бяха вуйчоти и дядоти щтеше да е друго и по плашещо,но не лошо
5
0
LolStar
LolStar
30.12.2013 21:58
Здрасти, аз съм авторката, но от друг профил. Едва ли е това, защото дистанционното се включва и изключва от различни копчета.
0
0
Коко
Коко
13.11.2013 22:20
:) :) :) Извинявай! може би не съм се изразил достатъчно точно, не исках да кажа, че има от какво да се плашиш:) :) :)Просто исках да ти предам, да се успокоиш и да анализираш нещата, за да можеш евентуално ако имаш домашно духче да разбереш какво послание има то за теб, или ако не просто да го изгониш. Самият аз не мисля, че трябва да се страхуваме от духовете, защото те са души на починали хора, които не са преминали отвъд светлината защото имат не довършени дела или не изказани думи. И според мен когато видим или усетим дух трябва да се опитаме да разберем какво иска да ни каже или покаже духът, за да може той спокойно да премине отвъд. Така, че няма от какво да се притесняваш ;).
0
0
break.this
break.this
12.11.2013 23:14
Всичко е заради страха ми, а и дори да са дядо или вуйчо, те мн. ме обичаха и не биха ми направили нещо. Мисля....
0
0
break.this
break.this
12.11.2013 23:12
Сприиии....не ме плашиииииии
0
0
Пак Коко
Пак Коко
12.11.2013 18:48
Упс сори май натиснах два пъти бутонът "Изпрати"
0
0
Коко
Коко
12.11.2013 18:46
Здравей :)!
Не съм спец по окултното, но съм чел малко литература по темата, и си мисля ако има някакви духове или каквото и да е там нещо друго, щом само повява пердетата и пуска Телевизора, а не те наранява, то може би иска да ти каже или покаже нещо важно за него. Но огромният ти страх от него му пречи, и съществото се чуди защо толкова се плашиш от него, и не го допускаш до себе си, и става все по упорито в знаците си. Моят съвет към теб е да се опиташ да се успокоиш, когато видиш нещо неестествено и да се концентрираш върху знаците които забелязва, можеш дори да си ги записваш в дневник, и по пътят на логиката да ги разчетеш. А ако много те е страх и не можеш да се овладееш, трябва чисто и просто да кажеш на съществото в прав текст: Уважавам твоята личност, и не желая да тя обиждам, но много ме плашиш, и бих желала да ме оставиш на мира и да спреш да ми правиш знаци! Или нещо друго по твое усмотрение,само е важно да му го кажеш спокойно, със уважителен тон и бавно ( бавно, защото не знаеш какви биха могли да са възприятията на съществото, е не казвам да говориш чак флегматично ;), но и не да го изстреляш и да прозвучи като хфйкхргхекаъдфгу :D )
Но преди да предприемаш каквото и да е ти препоръчвам, се успокоиш малко и да помислиш добре дали всичките тези странни случки не са породени от големият ти страх от неизвестното, голямата ти фантазия. Защото като се замислиш малко не е ли възможно при първата случка с телевизора, когато си изключила ТВ-то, и си хвърлила дистанционното на дивана при самият "сблъсък" на дистанционното с дивана да се е натиснал бутонът за захранването, и ако телевизорът ти е от тези които като ги изключиш, и включиш веднага не се стартират веднага, а обикновено им трябват няколко сек. Секундите през които ти си излязла от хола, и си отишла до тоалетната. И после да си видяла кат светлината от тв-то свети през прозорчето на вратата. А за пердетата, които са се веели от само себе си... Не знам каква е дограмата на вътрешните ви прозорци, но ако е от онези старите дървените (с каквито и аз бях до скоро)е възможно поради зимното свиване, и лятното раздуване, на дървото да се образуват фуги, през които понякога преминават леки въздушни течения, които лесно могат да развеят пердетата, особено ако са по тънки. Не казвам, че е така както аз казвам, но при всички случаи помисли хубаво и разумно, и ще видиш как мъглата се прояснява ;)!
Надявам се да съм ти полезен, и да не съм ти досадил със всичките тези слова ;) :)
0
0