Нещо се случи

Нещо се случи
Здравейте, аз не съм много голяма на 15 съм, но нещо става с мен. Всичко започна на Коледа. Тогава баба ми си дойде. Тя беше с мен, не ме оставяше за минутка тогава всичко беше наред, но когато баба си тръгна с мен стана нещо.

Започнах да се чувствам сама, постоянно плачех, все едно бях в депресия, но не е така. А има и нещо друго, вчера бях с една моя приятелка, четохме една книга, в която имаше неща за наркотици, секс и тъй нататък.

След това сякаш се уплаших, не мога да спра да мисля за това. Имаше една странна снимка, която не мога да избия от главата си. Много е странно, започнах да се страхувам дори когато ходя до банята.

Не знам как да спра да се страхувам. Снимката, която ме побърква бе на корицата на книгата.

Моля ви, помогнете ми! Как да спра да се страхувам ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
йоана
йоана
30.03.2012 20:53
Имаш връзка с баба си. Това е!
Може би тя се опитва да ти каже,че някай лош човек ще се опита да те накара да направиш нещо от тази книга.
0
0
Lo
Lo
16.03.2012 17:16
Аз съм по-малка от теб, но обичам да чета истории за духове. Гледала съм и книги като твоята.И мен ме е страх да ходя до банята, а тя е срещу моята стая.Вечерно време мисля за проблемите си, но си казвам, че не тъмнината е лоша, а хората са лоши, че вкъщи няма как да лвезе някой толкова тихо.
0
0
милена
милена
16.03.2012 11:48
може да усещащ нещо, което се случва с баба ти и това да те плаши. помисли дали е в добро здравословно състояние или има някакъв проблем, за който не знаеш. питай я. може нещо да започва сега и още да няма явни прояви, но да трябва да се намесиш.
0
0
Зорница Славчева
Кажи каква е снимката на корицата? Какво е изображението? Защо толкова те плаши? Дай малко информация относно снимката.
0
0
сиси
сиси
13.03.2012 11:36
Възможно е баба ти да е енергиен пампир, да е "изсмукала" част от жизнената ти енергия, но да не знае за това, и затова да се чувстваш депресирана.Не знам какво се прави в такъв случай.Но за снимката - уплашила си се, това е ясно, но трябва да намериш баба баячка да ти бае за стра(или куршум май се лееше),иначе дълго време няма да се отърсиш от ужасната снимка.А може преди това да си имала и други страхове или да си се стреснала от нещо,а не е хубаво да се натрупва много страх, ще минат месеци , докато си възвърнеш спокойствието.Успех!
0
0
Morena
Morena
12.03.2012 23:45
Как се казва книгата?
Какво представлява снимката?
0
0