Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Свекър ми ме влудява

Свекър ми ме влудява

Свекър ми ме влудява
Бъдещият ми свекър ме влудява до N степен!

Напоследък започна да ми подвиква и прави не усилвателни забележки. Тъй като дъщеря му има здравословни проблеми и явно се е изнервил поради тази причина и си го изкарва на най близко стоящия.

Най прясна случка: Пием си кафето със зълвата(тя не трябва да консумира захар)и си подхвърляме майтапи и се шегуваме само малко да и сипя захар в кафето.

На мен в този момент ми се заяви, че тя не трябва да лизва захар и че никога не съм се съобразявала със ситуацията.

Нека да отбележа, че въпросния човек от 9. 00 сутринта до като не му се доспи, пие и пуши около , , болната'' си дъщеря, и когато се разбра за болестта и аз бях тази която ги крепеше и не си събрах багажа за да си тръгна.

Винаги съм се съобразявала със бъдещото ми семейство изживях болката им, но не мисля, че човек трябва да се държи нагло и да говори без да мисли.

Бъдещият ми свекър го уважавах докато не започна да ми подвиква и прави забележки, този човек започна да ми пада в очите.

Колкото и да го боли, че детето му не е добре, аз не съм тази която я е разболяла, не съм виновната за това което се случва с нея! ! ! ! ! !


Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 9
55
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (34)

Изпрати
snaha
snaha
30.07.2015 19:05
Razbiram te mnogo dobre. Az sushto jiveq pri svekur i svekurva za shtastie ostavat 2-3 meseca. Svekurva mi e prekrasna no i a az kato teb svekura mi pada v ochite. Az obache ne sam ot turpelivite i posledniq put ne se sdarjah i sushto izkazah mnenie i se skarahme lisho, no mu dadoh da razbere che sam jenena za sina mu ne za nego. Moq suvet e da se opulchish, i da pokajesh che roditelite ti ne sa te otgledali i pusnali v kushtata im za da te tormozqt. No vnimavai s priqtelq si zashtoto vse pak tova sa roditelute mu!
1
0
Свекър
Свекър
21.06.2015 18:28
Аз ,като един свекър с около 3 годишен стаж мога само да ти кажа,щом не ти оттърва ,решенията са две:
1.Ако обичаш бъдещия съпруг ,хващай го под ръка и се изнасяйте от домът на родителите му,колкото по настрани сте от старите толкова ще сте по добре,две поколения под един покрив си е чист антагонизъм.
2.Ако гаджето ти реши ,че ще остане при родителите си значи,че той не е твоя човек и тогава спокойно можеш да си събереж багажа и да го зарежеш
35
3
ina
ina
08.03.2015 18:52
Ne mu obrashtai vnimanie vsi4ki marmorqt ne gi slushai ignorirai go i hi4 da ne ti puka
4
0
снаха
снаха
07.07.2015 18:48
Ами ако гаджето и реши да остане при маика си ,значи е мамино синче и неможе да се разчита на него изобщо.Във този случаи си събирам багажа и си тръгвам
5
3
ани
ани
30.12.2014 21:02
Аз не виждам какво толкова прави човека,като е отправил няколко савсен оместни забележки,много важно,всички възрастни хора мърморят,не е кой знае какво
9
12
за теб
за теб
09.04.2014 01:17
Ти си не само "тази пикла", а "тази дебилна пикла"
8
14
снаха
снаха
07.07.2015 18:51
да всички възрасни мърморят но нее редно да се месят във отношенията .аз съм омъжена ще стане 23 години ,такова отношение несъм го позволявала ,няма и да го позволя
5
0
Катето
Катето
24.03.2014 01:07
Мила,знам как се чувстваш и аз съм снаха и знам много добре какво ти е!Чуждото си е чуждо-това!Всеки ден ти ще си виновна за всико-ако кажеш това,защо го казваш,или ако не кажеш нищо ,защо после го премълчаваш.Ако ти си упората на зълвата и я подкрепяш,въобще не обръщай внимание на забележките на бъдещия свекър-приемай ги с усмивка,та дано да се усети човека,че е станал дразнител!!!Но наистина е добре да си намерите ваше жилище и да си свиете ваше гнезденце!!!Успех и бъди щастлива. :)
12
3
ariadna
ariadna
16.03.2014 09:55
По повод на анонимната,дето е написала"Тази пикла...",с такава злоба,искам да и кажа,че изглежда не е добре с нервите,не е задоволена може би,а на вас с проблема,ще ви кажа че не е възможно да живеете под един покрив със свекър,зълва и т.н.така че взимайте бъдещия си мъж и се отделете,отдалеч много повече ще се обичате със свекъра,казвам го от личен опит.
34
2
Име
Име
15.03.2014 11:48
Проблемът е алкохола,а не заболяването на детето. Първо гнева ще бъде към чуждия човек, после към сина,защото е довел "точно тази", после дъщерята ще е виновна,че се е разболяла и го е довела до алкхолизам,после жената ще е виновна,щото му е броила чашите и т.н.
19
2