Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Свекърва ми май прави магии

Свекърва ми май прави магии

Свекърва ми май прави магии
Здравейте,

ето и моя проблем. Преди време си забравих снимки у свекърва ми и понеже те са имали позната някаква гледачка се страхувам че ги е носила. Искам да разбера , може ли гледачката уж само да ми е гледала на тия снимки и да ми е навредила. Защото тя се допитва до всичко с тая шарлататка.

Притеснявам се защото след като ги забравих ми тръгна назат и постояно се караме с моя. Моля ви кажете как да се предпазя и ако има нещо да се неотрализира. Искам да попитам и друго . Някой чувал ли е за извора зем зем в арабия. Казват че помага за всичко водата от тоя извор. Как се пие и какво да уча на водата. Аз съм туркиня, но не от най праведните. Дайте инфо.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
тонаян
тонаян
18.06.2015 22:00
До авторката я се научи да пишеш първо, елементарните ти грешки просто дразнят
4
3
Alone under the stars.
Alone under the stars.
09.07.2014 08:18
И аз имам такъв случай.
Имам една приятелка в едно село, посещавам я почти често .. Един ден си разказвахме аз тя и баща и страшни истории, когато те започнаха да ми казват, че цялото село е на крака от една, подобна на луда .. Хващали са да боде вуду кукли в гаража, Кълнела хората, Едни деца както си играли и тя им казала дано да ги блъсне колата и т.н. Аз лично се уплаших и исках да я видя, тя е съседка на приятелката ми и често тази жена идва в дома им, през ноща и свети с фенерче през прозореца и гледа кой спи и кой не . . Така че има такива неща, може наистина да прави магии, давам ти един съвет - Измии си снимките със светена вода, ако не стане отиди да ти леят куршум, и долните съвети ми харесаха! :) Дано поне малко ти помогнах .. :)
1
0
Потребител#120975
ницто ниама ,измии ги с вода .малко злоба тжа е
0
0
Мери
Мери
23.06.2014 18:02
и аз съм туркиня
1
1
Лидерът
Лидерът
23.06.2014 14:39
Когато брат ми е бил малък постоянно се разболявал когато са го завели при гледачка тя казала че е имал черна магия!Та моят съвет е и ти да отидеш
0
0
Виктория
Виктория
23.06.2014 11:01
Здравей. Искам да ти кажа две неща. Първо, защо всички се мислят за омагьосани и се страхуват!? Просто си живей живота и никакви уруки няма да те настигнат.
Второ. Ако наистина свекърва ти "те е омагьосала", сигулно е защото си туркиня, а ако съпруга ти е българин, майка му явно от самото начало не е искала да сте заедно, заради произхода ти. Възможно е да ви е направила магия за лош късмет, за да ви раздели. Не казвай на мъжа си, защото все пак тя му е майка и може да се скарате още повече! Най-добре е да се успокоите и любовта ви ще превъзмогне всичко, дори и магиите!!! П.П.Надявам се, че съм помогнала :)
0
0
автора
автора
23.06.2014 15:52
не ме разбрахте .казвам че тя има приятелка гледачка.с която се допитва до всичко.не мисля че ми е правила магии ,но почти на 100 %процента съм сигорна че е ходила да ни гледа и ми е носила снимки.не съм казвала не никого дори и на майка ми че се съмнявам.но ме побиват тръбки от тази жена,а тя не е изважда от уста.
0
0