Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам предстоящи трагедии!Не мога да заспя!

Сънувам предстоящи трагедии!Не мога да заспя!

Сънувам предстоящи трагедии!Не мога да заспя!
Имам доста сериозен проблем! В селото в което живея през 2016/2017 се случиха страхотни трагедии. Чувствам се виновна за всички тях! Защо ли? Аз знаех че ще се случат. Нека ви споделя малка част от сънищата.

Първи:
Не е точно сън, но в продължение на два три дни чувах сирени от линейки на третия ден вечерта към 23:00 не можах да спя спокойно защото продължаваха тези звуци от линейки, а на следващия ден разбрах че точно 23:00 е починало 8/9 месечното бебе на роднини.

Втори:
Този се случи скоро. В сън сънувах една кола на паркинг с много тирове. Най различни катастрофи. Сутринта се събудих и през цялото време ми сълзяха очите и се стичаха сълзи по бузите ми. Когато отидох на училище видях линейка и полиция както и катастрофирала кола. Малко след това разбрахме за катастрофа с ТИР! Беше загинало едно момче а други три бяха в болница!

Ето и проблема ми знам какво ще стане но не мога да го спра! Трудно го понасям понякога!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
DoubleDream
DoubleDream
04.05.2017 01:16
Мен нали не си ме виждала в някой сън? Аз съм... всъщност няма защо да се описвам, с твоите умения ще ме разпознаеш и така.

Сега сериозно: вероятно знаеш, че в наши дни никой не вярва на такива неща. Е, почти никой! Сънуваш нещо, започваш да разказваш наред и най-много да ти се изсмеят или да те обявят за луда. Щеше ли да промениш нещо? Не! Можеше ли да промениш нещо? Пак не. Тогава защо се чувстваш виновна? Да не би всеки ден някоя като теб да спасява човешки живот, а само ти да си пазиш информацията за себе си? Не! Истината е, че уж сме преминали през тъмните векове,но сега хората са по-заблудени, отколкото са били тогава. Могат да игнорират всичко от предсказание за бъдещето до истинско и движещо се извънземно, защото са ги програмирали да не вярват в такива неща. Така че не ти си виновна, че хората са невежи! Спи спокойно и ако ме видиш, дано не е пак някоя трагедия, а да речем щастлив момент. Би било приятно разнообразие да видиш и нещо, което не е трагедия. :)
2
17
Пламена M.
Пламена M.
03.05.2017 17:17
Добре, не се плаши. Може би имаш дарбата да предвиждаш неща. Опитай се да усетиш дали виждаш и други неща. Пробвай, може би не е за лошо.
3
0