Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Усетих някакво странно притегляне към него

Усетих някакво странно притегляне към него

Усетих някакво странно притегляне към него
Здравейте!
Преди известно време сънувах дядо за пръв път, откакто почина.
Сънят е това и беше ИЗКЛЮЧИТЕЛНО РЕАЛЕН:

Бях на ресторант с едни хора, когато видях в едно отделено помещение човек, седящ на кресло. Беше китаец (което е доста странно), целият беше облечен в бяло, говореше по телефона, а откъм главата му се чуваше звън на камбани и разни други смесени звуци.

Приближих се към него и усетих някакво странно притегляне към него, много странно притегляне, сякаш нещо ме засмукваше. . . И тогава реших да го питам (незнайно защо) "Тук ли е дядо? ". Той кимна и се усмихна и аз веднага тръгнах да търся дядо.

Отидох в мъжката тоалетна и там го видях - дядо беше при мивките, наведен. . . Приближих се към него и той се изправи, усмихна ми се. Изглеждаше доста добре.

Докато се изправяше, ми направи впечатление, че някак не се движи нормално, сякаш се рееше или влачеше (не знам как да го опиша). Не обърнах внимание на това и реших да задам въпроса си.

Попитах дядо "Хубаво ли е там? " и той ми отговори "Хубаво е. ", но някак с нежелание, уклончиво. . . Аз казах "Хайде да излезем оттук. " И тръгнахме.

На излизане от тоалетната някакви двама мъже (изглеждаха като престъпници, крадци) влизаха и ни огледаха с презрение и нахалство. Единият влезе, ние излязохме, а другият застана пред нас.

Озовахме се не в ресторанта, както би трябвало, а някъде като на строеж, имаше едни големи метални врати с решетки. Ние трябваше да излезем през тях. Аз тръгнах да се провирам през вратата, защото трудно се отваряше.

Тогава онзи, който остана отвън, нещо почна да се заяжда с мен. Дядо каза "Излез, аз ще се оправя с тия. " и влезе пак в тоалетната. . .

Тогава аз се събудих с чувството, че съм изгубила нещо. . . Или по-скоро, че не успях да попитам дядо други неща, които ми се искаше. . .

Моля ви, ако някой желае и разбира, нека ми помогне в тълкуванието на този сън!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати