Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Баба му ни направи магия и всичко се срина

Баба му ни направи магия и всичко се срина

Баба му ни направи магия и всичко се срина
Здравейте, не зная дали ми е направена магия, но много се съмнявам в това. Случаят е следният. Аз съм момиче на 21 години, българка съм. Преди година и половина се разделих със своя приятел. Той беше турчин(помак) и връзката ни продължи около година и половина. Той ми беше първият и единствен досега приятел в живота и според думите му и за него бях такава.

Преди да го срещна се молех на Бог да ми прати момче, което да обичам без значение какъв е и така и стана. Дори си го представях и преди да знам, че съществува много харесвах турския език, дори знаех и доста думи, които и до ден днешен помня.

Запознахме се съвсем случайно в интернет чрез родителите ни, които имаха една сфера на бизнес, но живеехме ние на единия, те на другия край на България. С бившия ми вече приятел се виждахме единствено, когато ходех на очни и изпити в университета далече от моя роден край.

Иначе и един ден не пропускахме да не се чуваме по телефона и виждаме по скайпа. Истината е, че много бяхме привързани един към друг, въпреки, че той не беше от много приказливите и не показваше ясно чувствата си, аз усещах че са взаимни. Родителите му и той ме отрупваха с подаръци с повод и без повод.

Семействата ни много си приличаха. Всичко беше наред докато той не ми каза, че майка му казвала на баба му, че ще си има и други приятелки занапред. Това дразнеше моите родители, които все ми казваха, че намеренията на моя приятел и родителите му към мен не са сериозни.

Всичко си беше както преди, докато в един ден родителите ми твърдо ми казаха да се разделя с него, че е турчин и е много далече. През това време аз се срещах с него, когато ходех на изпити.

Един път в Мола докато бяхме заедно забелязах на тръгване, че зимните ми черни ръкавици ги няма. Къде ли не търсих, а той стоеше безучастно и гледаше да си тръгваме по- бързо. Почти бях сигурна, че не съм ги изгубила, нищо не губя по принцип. Стори ми се много подозрителен тогава. Често искаше да ме снима с телефона си хей така без повод.

Един ден доведе баба си, която много обичаше да му дава молитви за четене, да се запознае с мен. Тя пристъпваше бавно към мен и сякаш леко шепнеше нещо. Погледът и беше странен, остър. Майка му ми я представи, а тя само леко си подаде ръката без да каже нищо и все в мен гледаше.

Продължихме след това да вървим и изведнъж баба му стана друга - започна да ме прегръща, караше ме да седна до нея, пипаше ми косата. Моя приятел нищо не казваше, разходихме се с него, изчакаха ме да се кача на влака и си тръгнаха. Горе-долу нещата се успокоиха, но оттогава моята любов към приятеля ми се засили стократно, вече не можех без него, нещо ме влудяваше.

Моите родители съвсем пощуряха искаха да се разделя с него или да вървя при него. Казваха ми, че изпадам в криза и погледа ми става остър и сякаш не съм аз. А аз като умопомрачена още повече го исках, казвах му да дойде. Родителите ни непрекъснато се караха тайно по телефоните. Неговите родители ми казваха до последно, че ще се женим и няма да ме оставят, а на майка ми обратното- че ще ни разделят.

Тогава той ми каза, че баба му четяла името ми и някаква молитва 4000 пъти и когато я прочете всичко ще се оправи и е за добро. Не знам дали я е прочела, но ние скоро след това се разделихме и моят приятел вече бивш ми каза, че не ме познава достатъчно, говореше така сякаш никога не е бил с мен, не можех да го позная, сякаш не беше той.

Изпаднах в тежка депресия. Оттогава никога не сме се търсили, но моят проблем съществува. Не мога да си намеря приятел. Каквото и да направя, все нещата се объркват и се разминавам със всеки срещнат. Пък и майката на една моя приятелка, която ми завиждаше през времето, когато си имах приятел, изведнъж ме намоли да ми плете шал, дори тя самата ми го сложи да се видя и сякаш оттогава ми започанаха всички проблеми с връзката с моя бивш приятел.

Кажете ми, мили хора, направена ли ми е магия, от кого? Чували ли сте подобна магия от ходжа да е правена или просто турска черна магия. Кажете ми как да се спася. Възможно ли е да ми е правена черна магия да не се влюбвам никого вече или черна магия за смърт. Пишете. Благодаря!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (34)

Изпрати
калоян
калоян
26.06.2016 15:25
свършиха мъжете ли че се хвана с ДЬОНМЕ!!!
0
0
К.к
К.к
16.06.2016 13:58
Ще ти трябва силен ходжа да ти е развали аз много години страдах и продължава
0
0
й.й.
й.й.
13.04.2015 13:02
според мен е направена магия,аз съм туркиня и знам,че много мюсюлмани се занимават с такива неща, можеш да го развалиш ако искащ ще ходиш на врачка но споредмен не си струва.но да знаеш който прави магии не може да влиза врая
4
0
Стефи
Стефи
04.10.2014 08:28
Съветвам тези които наричат разказа и ,,глупости,, да се въздържат,тъй като огъня не гори в техния двор.Магии и разни такива съществуват от край време(ръковидя се от Библията винаги)те са връзка със тъмните сили и ангели на сатана в духовния свят(Словото казва ,нашата борва на вярващите в Бог не е
срещу плът и кръв а срещу тъмните сили на злото в духовния свят),на хора невярващи в Бог, защото хора които четат словото Божие ,вярват,милят се и го изпълняват не биха дири помислили подобно нещо ,макар че и вярващите могат да бъдат атакувани или изпитани по разни начини но Бог или ги пази или им дава сили и изходен път да устоят и победят,...оттук извода е следния за теб момиче:1, това момче ако имаше характер на мъж или държеше на теб не би допуснал подобна мръсотия,2,Ти си нямаш и най малка идея как да се пребориш с подобни неща за своя и негова сметка(явно е че той не прави нищо,и май ваобще не е на твоя страна)така че от друга страна и защо ли ти е ваобще да инаш общо с подобни хора?Но Словото Божие казва и е така там лъжа няма ,,това което е невъзможно за човека за Бог е възможно ВСИЧКО,без изключение, така че той и само той Бог може да обърне всичко в твоя полза,...Но се иска пост и молитва и искренно вярващи хора да те подкрепят в молитвата ...Но ти самата първо да повярваш в Бог от сърце,и чудесата не са невъзможни.Чети Библията ,прилагай я в живита си и ше ги видиш.
6
1
sun
sun
08.07.2014 20:32
Може ли някакви координати за връзка с авторката?
0
0
irina
irina
06.04.2014 17:48
Не знам вече какво да мисля, но един съвет от мен- Внимавайте с хората около Вас не всички имат добри намерения, съмнявайте се!
2
0
Joana
Joana
30.03.2014 10:33
не вярваи на тъпотии
1
3
Ttt
Ttt
11.03.2014 16:55
Само на 21 години, и вече всички подозираш, че ти мислят лошото. Приятелката ти завиждала за гаджето - защото твоята история точно за завист е била, "любов" по скайп и по телефона. Майка и магия ти направила, като ти сложила шал - ти имаш ментални проблеми, не окултни. Сигурно като мериш дрехи в магазина, продавачките ти крадат късмета и те проклинат да нямаш деца. А приятеля ти се държал странно, като си си изгубила ръкавиците - ами как да се държи, като очевидно ти се е случило нещо съвсем обикновено, и ти си почнала да си вкарваш филми. А за бабата изобщо да не говорим - не ти ли е хрумвало, че наистина те е гледала лошо, просто защото не е одобрявала връзката ви, а не защото те е урочасвала?! По-добре проумей, че лоши неща се случват, това е нормално и живота е такъв, няма нищо общо със свръхестествени сили. И света не се върти около теб, че всички хора да искат да ти правят магии...
3
7