Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Много съжалявам за всичко, което съм му причинила

Много съжалявам за всичко, което съм му причинила

Много съжалявам за всичко, което съм му причинила
Здравейте, от много време съм влюбена в един човек въпреки, че си имам приятел. Направих някои неща и го нараних. Много съжалявам за всичко, което съм му причинила и снощи сънувах, че той най - накрая иска да говори с мен.

Сложи е на някакъв стол и започна да говори и да ми натяква неща от сорта на "Защо го направи? Защо остави нещата така? ". Натякваше ми за всичко което съм направила, а аз се опитвах да се защитя и да му обясня, че не съм знаела, че и той има чувства към мен. Като станах се разплаках и цял ден ми беше криво. Какво значи този сън според вас?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

1
Общо гласували: 1
50
40
30
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Потребител#185606
Остави го.
0
0
Пламена M.
Пламена M.
16.02.2017 17:28
Трябва ти да направиш първата крачка, ако искаш да се сдобрите или нещо повече. Сънят ти показва, че и ти не си му безразлична. Първото нещо, което трябва да направиш обаче, е да не бъдеш с човек, който не обичаш. Защо изобщо го правиш?
3
0
maria
maria
11.02.2017 06:14
Сънят ти показва че те грезе съвестта това е и че ти липсва много. Но след като обичаш един защо си друг? Така мамиш и себе си и него и така си нещастна ти. Ако не обичаш сегашния остави го но ако на стария си изнверила или нещо такова не очаквай нещата да са същите ние хората трябва да разбереме че няма такова нещо като "както преди"! Пожелавам ти късмет и дано решиш проблема си.
21
15