Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Баба му ни направи магия и всичко се срина

Баба му ни направи магия и всичко се срина

Баба му ни направи магия и всичко се срина
Здравейте, не зная дали ми е направена магия, но много се съмнявам в това. Случаят е следният. Аз съм момиче на 21 години, българка съм. Преди година и половина се разделих със своя приятел. Той беше турчин(помак) и връзката ни продължи около година и половина. Той ми беше първият и единствен досега приятел в живота и според думите му и за него бях такава.

Преди да го срещна се молех на Бог да ми прати момче, което да обичам без значение какъв е и така и стана. Дори си го представях и преди да знам, че съществува много харесвах турския език, дори знаех и доста думи, които и до ден днешен помня.

Запознахме се съвсем случайно в интернет чрез родителите ни, които имаха една сфера на бизнес, но живеехме ние на единия, те на другия край на България. С бившия ми вече приятел се виждахме единствено, когато ходех на очни и изпити в университета далече от моя роден край.

Иначе и един ден не пропускахме да не се чуваме по телефона и виждаме по скайпа. Истината е, че много бяхме привързани един към друг, въпреки, че той не беше от много приказливите и не показваше ясно чувствата си, аз усещах че са взаимни. Родителите му и той ме отрупваха с подаръци с повод и без повод.

Семействата ни много си приличаха. Всичко беше наред докато той не ми каза, че майка му казвала на баба му, че ще си има и други приятелки занапред. Това дразнеше моите родители, които все ми казваха, че намеренията на моя приятел и родителите му към мен не са сериозни.

Всичко си беше както преди, докато в един ден родителите ми твърдо ми казаха да се разделя с него, че е турчин и е много далече. През това време аз се срещах с него, когато ходех на изпити.

Един път в Мола докато бяхме заедно забелязах на тръгване, че зимните ми черни ръкавици ги няма. Къде ли не търсих, а той стоеше безучастно и гледаше да си тръгваме по- бързо. Почти бях сигурна, че не съм ги изгубила, нищо не губя по принцип. Стори ми се много подозрителен тогава. Често искаше да ме снима с телефона си хей така без повод.

Един ден доведе баба си, която много обичаше да му дава молитви за четене, да се запознае с мен. Тя пристъпваше бавно към мен и сякаш леко шепнеше нещо. Погледът и беше странен, остър. Майка му ми я представи, а тя само леко си подаде ръката без да каже нищо и все в мен гледаше.

Продължихме след това да вървим и изведнъж баба му стана друга - започна да ме прегръща, караше ме да седна до нея, пипаше ми косата. Моя приятел нищо не казваше, разходихме се с него, изчакаха ме да се кача на влака и си тръгнаха. Горе-долу нещата се успокоиха, но оттогава моята любов към приятеля ми се засили стократно, вече не можех без него, нещо ме влудяваше.

Моите родители съвсем пощуряха искаха да се разделя с него или да вървя при него. Казваха ми, че изпадам в криза и погледа ми става остър и сякаш не съм аз. А аз като умопомрачена още повече го исках, казвах му да дойде. Родителите ни непрекъснато се караха тайно по телефоните. Неговите родители ми казваха до последно, че ще се женим и няма да ме оставят, а на майка ми обратното- че ще ни разделят.

Тогава той ми каза, че баба му четяла името ми и някаква молитва 4000 пъти и когато я прочете всичко ще се оправи и е за добро. Не знам дали я е прочела, но ние скоро след това се разделихме и моят приятел вече бивш ми каза, че не ме познава достатъчно, говореше така сякаш никога не е бил с мен, не можех да го позная, сякаш не беше той.

Изпаднах в тежка депресия. Оттогава никога не сме се търсили, но моят проблем съществува. Не мога да си намеря приятел. Каквото и да направя, все нещата се объркват и се разминавам със всеки срещнат. Пък и майката на една моя приятелка, която ми завиждаше през времето, когато си имах приятел, изведнъж ме намоли да ми плете шал, дори тя самата ми го сложи да се видя и сякаш оттогава ми започанаха всички проблеми с връзката с моя бивш приятел.

Кажете ми, мили хора, направена ли ми е магия, от кого? Чували ли сте подобна магия от ходжа да е правена или просто турска черна магия. Кажете ми как да се спася. Възможно ли е да ми е правена черна магия да не се влюбвам никого вече или черна магия за смърт. Пишете. Благодаря!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (34)

Изпрати
worlok@abv.bg
worlok@abv.bg
24.09.2013 17:27
има скаип 6661 ворлок6661 на латински
0
0
tedk@
tedk@
16.09.2013 18:51
Здравейте и аз имам подобен проблем! Ще ви бъда много задължена,ако ми помогнее със съвет! Благодаря ви предварително!
0
0
irina
irina
14.09.2013 22:12
георги_вн как да се свържем пиши ми лично съобщение
0
0
Georgi_vn
Georgi_vn
12.09.2013 20:19
Мога да ти помогна!Трябва да свържем!
0
0
анонимна семейна
анонимна семейна
08.09.2013 09:59
Моя съвет е мила да намериш ходжа и да отидеш да ти отвори коран.Ако имаш магия ще ти каже.Аз говоря от опит защото на мен ходжа ми намери магията в двора заровена и то от роднина която живее в моята къща.Имах направена магия-в деня на сватбата ми да нямам деца.Понеже с съпруга ми живяхме две години в майка ми първото ми дете се роди там.Ходжата ми каза че това ме е спасило.Второто ми дете почина от магията.След като я намери ми лекува двора и други неща ми прави и сега имам син-жив и здрав.Разправяла ми е как са ходили хора при нея да правят магии -за смърт,за раздяла,да не им върви бизнеса и много др.Но човек не бива да прави лошо защото един ден като си замине ще има възмездие.Тази жена от която ми беше направена магията няма деца-ялова е и много лоша и злобна.Тя като няма-и другите да нямат.Така че вярвам че има причина за състоянието ти.Вземи мерки.Много си млада.Който не е патил-той не вярва в тия неща.Пожелавам ти много късмет в любовта и живота.
0
0
irina
irina
07.09.2013 12:53
извинявай Мел, но не видях имейла ти. Можеш ли по- подробно да ми обясниш за тази магия, всичко ли съвпада с моето обяснение и как се разваля подобно нещо.
0
0
irina
irina
07.09.2013 12:49
Благодаря ви за отговорите. Аз наистина вярвам, че има Бог и този, които ми е направил злото ще му се върне стократно. Само се моля да не ми е наранена по някакъв начин аурата.
0
1
Мел
Мел
06.09.2013 21:23
Тази магия,която ти описваш е много силна магия,знам за какво говориш - майка ми е христянка,баща ми е бил мюсюлманин.Майката на баща ми е ходила при ходжа да направи магия,за да се разделят,той обаче е отказал твърдейки , че това е най-големия грях.Тя я е направила сама и баща ми починал.С магията шега не бива!Аз съм възпитана като христянка,но и като мюсюлманка,познавам и 2те религии,но избрах да следвам пътя на Учението,Уйка,Паганизма,дори Будизма .Лесно можеш да провериш дали имаш направена магия. Добре е да осветиш апартамента/къщата си , както и сама да направиш защитно заклинание на себе си и дома си,отпращайки отрицателната енегрия обратно към источника й. Ако имаш желание да научиш повече и найстина вярваш в Бог или поне в по-висша сила,моля пиши ми на е-майл ще ти обясня какво да направиш .Ако не желая ти успех!
0
0