Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Баба му ни направи магия и всичко се срина

Баба му ни направи магия и всичко се срина

Баба му ни направи магия и всичко се срина
Здравейте, не зная дали ми е направена магия, но много се съмнявам в това. Случаят е следният. Аз съм момиче на 21 години, българка съм. Преди година и половина се разделих със своя приятел. Той беше турчин(помак) и връзката ни продължи около година и половина. Той ми беше първият и единствен досега приятел в живота и според думите му и за него бях такава.

Преди да го срещна се молех на Бог да ми прати момче, което да обичам без значение какъв е и така и стана. Дори си го представях и преди да знам, че съществува много харесвах турския език, дори знаех и доста думи, които и до ден днешен помня.

Запознахме се съвсем случайно в интернет чрез родителите ни, които имаха една сфера на бизнес, но живеехме ние на единия, те на другия край на България. С бившия ми вече приятел се виждахме единствено, когато ходех на очни и изпити в университета далече от моя роден край.

Иначе и един ден не пропускахме да не се чуваме по телефона и виждаме по скайпа. Истината е, че много бяхме привързани един към друг, въпреки, че той не беше от много приказливите и не показваше ясно чувствата си, аз усещах че са взаимни. Родителите му и той ме отрупваха с подаръци с повод и без повод.

Семействата ни много си приличаха. Всичко беше наред докато той не ми каза, че майка му казвала на баба му, че ще си има и други приятелки занапред. Това дразнеше моите родители, които все ми казваха, че намеренията на моя приятел и родителите му към мен не са сериозни.

Всичко си беше както преди, докато в един ден родителите ми твърдо ми казаха да се разделя с него, че е турчин и е много далече. През това време аз се срещах с него, когато ходех на изпити.

Един път в Мола докато бяхме заедно забелязах на тръгване, че зимните ми черни ръкавици ги няма. Къде ли не търсих, а той стоеше безучастно и гледаше да си тръгваме по- бързо. Почти бях сигурна, че не съм ги изгубила, нищо не губя по принцип. Стори ми се много подозрителен тогава. Често искаше да ме снима с телефона си хей така без повод.

Един ден доведе баба си, която много обичаше да му дава молитви за четене, да се запознае с мен. Тя пристъпваше бавно към мен и сякаш леко шепнеше нещо. Погледът и беше странен, остър. Майка му ми я представи, а тя само леко си подаде ръката без да каже нищо и все в мен гледаше.

Продължихме след това да вървим и изведнъж баба му стана друга - започна да ме прегръща, караше ме да седна до нея, пипаше ми косата. Моя приятел нищо не казваше, разходихме се с него, изчакаха ме да се кача на влака и си тръгнаха. Горе-долу нещата се успокоиха, но оттогава моята любов към приятеля ми се засили стократно, вече не можех без него, нещо ме влудяваше.

Моите родители съвсем пощуряха искаха да се разделя с него или да вървя при него. Казваха ми, че изпадам в криза и погледа ми става остър и сякаш не съм аз. А аз като умопомрачена още повече го исках, казвах му да дойде. Родителите ни непрекъснато се караха тайно по телефоните. Неговите родители ми казваха до последно, че ще се женим и няма да ме оставят, а на майка ми обратното- че ще ни разделят.

Тогава той ми каза, че баба му четяла името ми и някаква молитва 4000 пъти и когато я прочете всичко ще се оправи и е за добро. Не знам дали я е прочела, но ние скоро след това се разделихме и моят приятел вече бивш ми каза, че не ме познава достатъчно, говореше така сякаш никога не е бил с мен, не можех да го позная, сякаш не беше той.

Изпаднах в тежка депресия. Оттогава никога не сме се търсили, но моят проблем съществува. Не мога да си намеря приятел. Каквото и да направя, все нещата се объркват и се разминавам със всеки срещнат. Пък и майката на една моя приятелка, която ми завиждаше през времето, когато си имах приятел, изведнъж ме намоли да ми плете шал, дори тя самата ми го сложи да се видя и сякаш оттогава ми започанаха всички проблеми с връзката с моя бивш приятел.

Кажете ми, мили хора, направена ли ми е магия, от кого? Чували ли сте подобна магия от ходжа да е правена или просто турска черна магия. Кажете ми как да се спася. Възможно ли е да ми е правена черна магия да не се влюбвам никого вече или черна магия за смърт. Пишете. Благодаря!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (34)

Изпрати
neiskamparitetiadapomogna
neiskamparitetiadapomogna
22.02.2014 01:29
Мога да ти помогна. Дай ми координати
9
7
Hiksa
Hiksa
19.02.2014 03:01
напиши в гугъла отец гелеменов и му виж телефона и тои ще ти помогне
0
0
В
В
14.02.2014 19:17
Ужас, 21 годишно момиче, да вярва в такива глупости... Просто никой никога не е искал да сте заедно, не знаеш ли, че никое бг семейство няма да даде дъщеря си доброволно на турчин, както и обратното... просто всеки си е мислел, че е нещо невинно и бързо са се осъзнали... както и самото момче, това да се ожени за българка не е най доброто решение за него! Не съм расистка, просто така стоят в Бг нещата! А ти вземи порастни и осъзнай, че всичко е в главата ти, колко още ще патиш и страдаш... бори се!
6
3
ицо петков :)
ицо петков :)
12.02.2014 04:49
Девойче истината е че няма човек който да може да ти помогне в тази ситуация.Мнението ми за магите е че тяхното влиание е в нашето подсъзнание , тоест за да излезнеш от тази ситуация сама трябва да направиш нещо по въпроса.Помни че нещата винаги са в твойте собствени ръце и ти си човека който може да промени живота си , а не някоя бапка с мгия или прочие... не позволявай външни фактори да дават наклон на чувствата ти и живота ти ;)
3
1
валерия
валерия
04.02.2014 09:44
за наше съшажаление все още има хора които се занимават с това и това е вярно колкото и да не ни се варва не съм съгласна и с по долу изводите нямало 4ерна магия има и оше ....аз едва не умрях не беше за муж а да си загубя семеиството и да не изляза от болнисата да не ми се уто4ни диагноза има помош мило моми4е потурси хората които ти показах и ше се оправиш
2
0
валерия григорова
валерия григорова
04.02.2014 09:18
има отговор на вапроса ти мило мими4е потърси божидар караджож или дарина русинова те ще ти помогнат потурси ги ж интернет ше ги намериш там контакти тел/ скаип,феисбук може да ти помогне и никола узунож има предаване по тв мисля 4е е на нова жлез ж интернет и ше ги намерищ запищи си ли4на среша но това не споделяи с никого желая ти успех мило моми4е
1
2
Ianko Petrov
Ianko Petrov
11.01.2014 02:25
знаеш ли моята баба беше същата работа. дори в юрганите съм намирал муски. аз съм българин жена ми е туркиня. и мойте и техните родители се опитваха да ни разделят но не успяха. много се обичахме. твоят не те е обичал толко силно че да се противопостави на родителите си. така че не сажелявай. горе главата и гледай напред.
4
1
lazy and crazy
lazy and crazy
29.12.2013 13:39
Споделила си това преди месеци,но немога да се сдържа да не напиша коментар.Доста се интересувам от такива неща и мога да ти кажа,че някой твърдят(може да потърсиш и в сайта),че ако искаш да направиш черна магия на някой,може да стане с негова коса,вещи,снимки.Щом казваш,че той се е държал странно,когато си си изгубила ръкавиците и те е снимал с телефона си,или че бабата ти е пипала косата постоянно...Незнам,мисля си,че това и е било необходимо.Турците и ромите са хора,които се интересуват от окултното,така че неме учудва бабата да има пръст в нещо.Ти споменаваш,че те гледала остро в началото-хора с лоши очи урочасват.Няма смисъл по никакви ходжи да се ходи,ходи на църква,моли се и недей да си даваш парите на мошенници!
2
0