Sanovnik.bg»Животът ми се срива заради подигравките

Животът ми се срива заради подигравките

Животът ми се срива заради подигравките
От скоро започнах да осъзнавам, че животът ми се срива! БУКВАЛНО! Преди бях отличничка, а сега имам 3-ки! Любовта на живота ми не го е грижа за мен! Повечето ми съученици ме мразят! Всеки ден те ме обиждат до такава степен, че вчера откачих! Започнах да треперя, след 2-3 минути започнаха да ми сълзят очите и накрая взех да се вбесявам! Изпаднах в някакъв нервен шок! Помогнете ми!

За тази нервна история знае само майка ми, но един път пак ме обиждаха бая и аз се разревах и изтичах в тоалетната на училището, където срещнах две госпожи и им казах какво е станало и те им се накараха бая на хората които ме обиждаха. И след няма и седмица започнаха още по - упорито да ми се подиграват и обиждат!

Майка ми само иска да идва в училище, но така нищо няма да се промени! Те само ме подиграват! Помогнете ми! Не мога да живея така!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (40)

Изпрати
satok
satok
19.03.2015 09:54
Parvo zapochni da se obichash poveche,posle pomisli dali tova koeto te obijda e vqrno za teb,ako da promeni go,ako ne ne mu otdavai znachenie.Za da se kontrolirash nervite se uprajnqvai v dalboko dishane,kogato nqkoi zapochne da te obijda ili stavash nervna vdishai dalboko vazduh dojato veche nemojesh i zadarjai dishaneto kolkoto mojesh,pravi ho do kato ti mine nervnosta,ne otgovarq i ne se zasqgai.Vednaga nqma da imash golqm rezultat,no s redovno praktikuvane shte se ovladeesh i shte se radvash na kivota.Usmihvai se poveche i proshtavai predi da sa te obidili.Nqkoi shte kahat che tova e slabost,no e tochno obratnoto.Silniq ne kritikuva,a nasarchava.Trenirai i shte uspeesh :)
1
0
щастливка
щастливка
19.03.2014 04:13
Децата са жестоки, но в този момент си постави цели, постигането на които ще ти помогне в бъдеще ...учение спортуване хоби...в повечето случаи живота прецаква хората , които са причинили болка на други . Затаи дъх не търси отмъщение и не трупай агресия.... търпеливо наблюдавай как се унищожават, а през това време ти гради бъдещето си .Преживяла съм подобни моменти и повярвай ми в един момент всичко се обърна и сега съм щастлив човек
7
0
Bili
Bili
25.12.2013 12:35
забрави за подигравките и продължи.С какво трябва да те обиждат?Нима те са по-различни?Еби им майките на клюкарките и не им обръщай внимание.Дружи си само с тези които си заслужават.И аз съм така със оценките и всичките загубени подигравки за самата мен.Накрая се научих да им отвръщам и как да им затварям устата.Никой няма право да те дразни.Говори с учителките да те наблюдават.Ако трябва бъди пиколо но учителите за да си върнеш поста в класа.Прави това което мислиш за добро.Не е важно какво те мислят.Бъди над тях не под.Знай че всичко се връща обатно.
5
0
Blue
Blue
23.12.2013 23:43
Миличка ще ти кажа само едно тези които те обиждат един ден няма да са нищо от едни тъпи клюкарки пред хода.Мен лично толкова много пъти са тормозели в училище какви ли не думи и в тоалетната даже ми хвърляха чантата.Ще ти кажа,че съм сигурна,че ти един ден ще имаш хубава работа,а онези ще съжеляват много за това че са те обиждали учи си знай,че те го правят,защото искат да те накарат да си мислиш,че си нищо.А ти със сигурност си много умно и добро дете.Колко пъти съм ревала колко пъти и учители са им се карали,колко пъти съм избухвала-нищо не се променя.Сега нещата пак са с обиди,но не им обръщам внимание да ме обиждат аз единствено знам каква съм.Те са такива във всяко едно училище е така.И още нещо онзи който наричаш любовта на живота си заслужавали да го обичаш та той с какво е по различен от съучениците ти с нищо гаднярче истинският мъж защитава момичето си зарежи такива един ден ще намериш човека който наистина му пука за теб.Всеки който те обижда го прави от злоба и от завист така ги възпитават родителите като се приберат от работа и като почнат тоя да знаеш каква заплата взима,а аз дето се трепя по цял ден и те копирват после тая е по-хубава от мен или други неща завист има.Сядай да учиш някой език повиши си успеха и запиши нещо лед 12 клас живот и здраве до тогава и си постави цели като учиш ще си направиш толкова неща ще ходиш по екскурзии и ще си купиш кола,къща,а онези ще си стават все по-зле от злобата дето я пръскат около себе си и околните.И един ден с това което си постигнала ще им се изплюеш в лището е ами лека вечер от мен и не ги слушай.
9
0
Mardigal
Mardigal
09.12.2013 21:37
Според мен общувай повече с хората, които те оценяват и са ти ИСТИНСКИ приятели. Страничи от тези, които те обиждат !Знам го от опит ;) Не им обръщай внимание! Не им говори :)А когато те обиждат просто не ги и поглеждай ;) Ще спрат. А до колкото любовта ти... той обича ли те ? Гаджета ли сте ? Ако сте гаджета го попитай дали изпитва нещо към теб. Ако не, гледай напред без сълзи ! Доколкото оценките... СТЯГАЙ СЕ ! Учи !
Дано да съм помогнала :)
4
0
Минди
Минди
09.12.2013 21:36
Триди, защо ги оставяш да определят собствената ти самоотценка?? С обидите те избиват комплексите си на твоя гръб. Да не ти пука, или по-лесния вариант-- върни се при нас... Те виждат, че си уязвима и т обиждат. Бъди твърда, забии им по един и си готова. Аз така се оправям с досадниците. Във аска намерих това ''Живея с другите, но не и за тях''. Пробвай...
6
0
Минди и половина
Минди и половина
09.12.2013 21:13
Когато някой те подиграва, подигравай го и ти. На мен ми казваха "Мими продавачката на килими" аз започнах да ги бъзикам, че продавам не само килими ами и пътеки, чергр, изтривалки и те спряха да ме юркат, щото разбраха, че не се дразня. Пробвай и ти. Ще стане... Миндиту
6
0
дддд
дддд
04.12.2013 22:19
такъв е живота, хващай се в ръце, че това са едва първите стъпки
2
5