Направена магия

Направена магия
Здравейте. Искам да споделя неща за направена магия. И моля някой да ми помогне.

Моят бивш съпруг си купи нова кола, на старо. И като започнахме да я разглеждаме в нея аз открих едно малко квадратно нещо, опаковано с лейкопласт и тиксо. Мислех да го изхвърлям, но моето женско любопитство надделя.

Нямах представа какво е това нещо, отворих го - вътре имаше лист с драсканици, като на арабски, на ксерокс извадено и отгоре драскано с химикал, сгънато по особен начин и олепено с тиксло от двете стани, а по средата с лейкопласт.

Не помислих нищо и го изхвърлих. Докато не гледах едно предаване, където показаха същите лисчета и казаха, че така ги облепят и че това е магия от ходжа. Можело да се развали, ако опръскаш мястото със светена вода(а това беше колата).

Но аз го отворих и то в къщи, после го изхвърлих в боклука и нямаше да ме тревожи толкова, ако не изпитах едно особено чувство, а то е на любов. Освен че се случват не толкова необичайни неща, но все пак съвпадения. Както казах това нещо беше в купената на същия ден кола на бившия ми мъж.

Проблемът е, че аз няма и седмица след това изгарям от любов по него, незнам дали е съвпадение или магията действа на мен, но е някак страно, защото тъкмо се радвах, че съм го забравила. Даже си имах и приятел.

А сега освен случайностите я моя дом и това, че приятелят ми си хвана друга под носа ми, а и тази пагубна страст и любов към мъж, за когото не означавам отдавна нищо.

Искам да ме посъветвате как да постъпя ? Как да разбера тази магия на мен ли действа ? И ако е така, как да я махна, за да запазя разума си и да не полудея от несподелената любов към бившия си мъж ?

Всъщност посъветваха ме да напръскам всичко със светена вода и аз го направих, целия мой дом, измих си ръцете и лицето, казах 3 пъти вечерна молитва(взех я от нета, защото не съм много религиозна).

Посъветвайте ме нещо ? Как да разбера действа ли на мен ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Изпрати
Потребител#231728
Разваляне на магия,гледане на карти таро,восъколеене,уроки,амулети,защити,предпазване от негативна енергия,проклятие,страх-тел 0882 355 306 Шамана.
0
1
Nezabravka
Nezabravka
13.10.2016 22:20
Отиди в черква за молитва от свещеник. Киприанови или Василиеви. Поне три пъти. Пази пости (не знам колко дни) без месо и животински продукти. Изповед и причастие.
0
0
krasimira italia
krasimira italia
29.06.2016 02:17
o6te ne6to 6tom izgaria6 ot liubov sus sigurnost i magia v hranata ot maika mu vid opiat 4isti se s svetena ot hodga voda i limon na gladno posle se hrani6 sled 1 4as
0
0
krasimira
krasimira
29.06.2016 01:52
lei si olovo na 3oko fontanelata i surzeto posle se oblei s voda i urina i se izkypi v ku6ti prikadi s tamian pod legloto na miastoto na glavata i na surzeto clogi kupi s voda i vutre s4upi surovi iajza za da izsmu4at magiata
0
0
Maria
Maria
01.05.2016 22:05
S edna svescht chesan sol i zahar moje sami da si izchistite magii
1
0
@
@
08.12.2015 22:09
Може да е било амулет на някой който да е изпаднал в колата
0
0
Атанас Магъосника
Атанас Магъосника
26.10.2015 15:09
Тука става дума за шано магий внимавайте!
0
0
C.Moneva
C.Moneva
04.07.2012 01:21
Аз съм тази писала писмото.Искам да поясня следното.Не съмм ходила с мъжа си да купуваме кола--той просто я е купил и направо с нея дойде при мен,защото му беше график да види детето ни.Просто разглеждахме колата,и аз забелязах това нещо и му го поисках,то беше толкова малко и на нетипично място сложено,че на мен като жена ми направи впечатление.Взех го и чак когато се прибрах на етажа си,го разгледах-----изобщо не знаех какво е ,но беше странно и затова го отворих,после просто изхвърлих и никога нямаше да се сетя какво е било това ,ако след две седмици не гледах предаването.Магията не е за мен,нито за бившия ми мъж.
Все още се питам какво да правя--тя ми действа сигурна съм в това..Не само защото се улавям че изгарям от любов към мъжа си,но и за много други неща,който са отрицателни и лоши.Дайте ми съвет,как да разбера с точност--все пак дали ми действа и как да я спра?
2
0
л
л
12.10.2015 12:23
Киприянова молитва в църква се чете в Четвъртък до обяд и всичко отминава ....не ходете по врачки и гледачки ..могат само да ви объркат ! Свещеника трябва да е наистина вярващ !!
1
1