Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Пасторът в църквата беше демон

Пасторът в църквата беше демон

Пасторът в църквата беше демон
Здравейте. Преди 1-2 седмици сънувах странен сън. Първо сънувах, че съм на сватба в ресторанта, в който моята приятелка се омъжи. Тя също присъстваше на сватбата и си споделяхме какво съвпадение е че тази сватба се състои в същият ресторант, в който и тя се омъжи.

След известно време трябваше да отида с някой в близката църква, за да проверим дали всичко е приготвено за сватбата. Църквата не беше православна, а католическа или евангелистка.

Вътре нямаше икони и човек придобиваше едно чувство на студ. Както и да е. . . аз се втренчих в пастора или попа, който разговаряше с две деца. Той ги попита какво си пожелават и те му отговориха, че си пожелават успех в училище, късмет и здраве.

Докато си говореха, забелязах, че очите на пастора( попа) бяха необикновенно сини и някак си даже хипнотизирваха. По едно време очите му се обърнаха нагоре и за миг се появиха едни демонски очи с черен риз по средата и пак се появиха тези необикновенно сини очи. Аз в този момент изкрещях:

" В името на Господ да изгори всичко тук. Ти си демон". И започна навсякъде да гори и да се вие огън. Всички се разбягаха. В този момент пасторът ме попита с един демонски глас:" Ти откъде разбра, че съм демон? ". И аз:"Аз те видях, че си демон. " После се събудих и бях шокирана от съня. Някой може ли да ми каже какво означава?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Десислава
Десислава
05.09.2013 18:31
Да, аз имам син на 2 годинки.
0
0
Нина
Нина
05.09.2013 18:27
Може би ти показва коя е правилната религия и че трябва да възпиташ собственото ти дете не с католическа или евангелистка, а православна.
0
0