Сън с демон

Сън с демон
Здравейте! За първи път пиша тук, но се надявам на компетентен съвет, защото нещата май излизат извън контрол. . . От доста време чувам нощем едни звуци, тропания, шептения в ухото и ми се струва, че каквото и да е се опитва да се докопа до мен, тъй като съм споделила на нашите и те все нещо не са чули. Също така от много време сънувам кошмари и от тях и шумовете ме е страх да спя! Сложих си чесън под възглавницата, нося и кръстче, станах особено набожна от скоро. Та, тази вечер реших да си легна рано, за разлика от други вечери, когато вися и до пет сутринта.

Заспала съм и по едно време се събудих, беше малко след полунощ. Станах да си наточа вода, понеже бях жадна и пак си легнах, но ми беше трудно да се унеса и някъде преди да заспя усетих, че нещо предстои. И сънувам аз супер реално и осъзнато, както обикновено.Излизам в коридора, беше много тъмно, а аз изпитвах някакъв страх защото нещо ме беше нападнало и гледам нашите тъкмо се приготвят да спят и се молех на баба да спя при нея, но тя ми отказа.

Влязох си в стаята, лягам си заспивам в съня си и се започва. . . Ставам, пак излизам в коридора, а там лампата запалена и към мен идва някакво ниско същество с косми и рога с рога Бога ми и започваме диалог. Първо някак си, си хванахме ръцете, и не помня аз ли го попитах или то ми каза, но думита му бяха следните: "Аз съм от подземният свят искаш ли да знаеш другото и име? " (в този момет през ума ми мина, че е демон, а тази дума ме ужасява) и затова му казах, че не искам, защото знам. . . Тук не помня какво се е случило, но в следващият момент се беше вкопчило в мен и ми налиташе на с**с.

Ръцете му бяха някак си като кокал, едни такива слаби и дълги, а от друга страна пък много силни със странен цвят на кожата. Беше някак си хем студено, хем не съвсем, но определено беше много реално и странно чувство. И пак се започна нещо като диалог помежду ни. Понеже както вече казах, чувството беше странно, му казах че ръцете му ме влудяват (преди да сте си помислили нещо искам да кажа, че ме влудяваха в лошия смисъл)и то ми каза: "Щом те влудяват, защо не? " и в този момент аз му отвърнах, че изпитвам гъдел и в същото време беше супер неприятно, та затова Ви казвам, че чувството беше странно. . . Както му казах, че ме е гъдел така започнах да усещам, че вътрешно някак си се опитваше да ме склони към действията му и в този момент, аз му казах два пъти настойчиво не и извадих кръстчето от фланелката си и първоначално се стъписа.

Но от тогава в сънят ми то ме преследваше да ме тормози и не се държеше мило, както в началото. . . Идваше, издаваще ужасяващи звуци, аз се молех на Господ и го плашех с него, казвайки му че съм под опеката на Бога, но както започвах да говоря, гласът ми секваше на третото повторение на тези думи. . . Сякаш то го правеше за не мога да говоря, за да не ме слуша, но аз не се предавах! Но точно това ми е интересното, самият демон пазеше лека дистанция, но колкото и да го плашех с Господ, той изглежда слабо се боеше и продължаваше да ме напада. Та така, сега будувам и чувам отново някакви неща, направих си регистрацията тук, и се моля дя не ме сметнете за извратена или луда.

Искам да добавя, че съм наясно, че къщата трябва да се освети, но ме спира факта, че доста често след такова действие нещата се влошават. Затова изчаквам нашите да отидем при една жена, която много беше помогнала отдавна, когато дядо ми не искаше да напусне къщата. Просто предпочитам да разбера с какво си имам работа, преди да се прави каквото и да е, а на първо време ще скокна до църквата да запаля една свещичка и хубаво да се помоля! ! ! Очаквам все пак и вашите мнения, благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
51
44
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Diana
Diana
06.01.2015 18:07
Аз си спомняам катп бяах ученичка имах нукаква случка със Дяавола обаче не си спомняам толкова мина доста врече оначе помняа бяах сама в една тъмна стаяа и се борих със себеси да прогоняа лошите сили незнам какво е това беше на странато случка във Животами беше вляазал в мен ужасно беше и затова ви вяарвам всичко е възможно може ти да си избраната надяавам се всичко да се оправи о Бог да те пази и закриляа от лошияа Дяавол....
1
0
Име
Име
01.10.2014 10:28
ПС:..Искам да добавя че ти поне си разбрала ясно че става въпрос за дух на тъмни сили,но има хора не го разбират защото сатана е способен (да се преправи на светъл ангел )стига да излъже и заблоди хора,защото (отначалото беле лъжец,ликав и т.н).Така ме молете се и търсете ,искайте мъдрост от Бог (и ще ви се даде)да разпознавате духовете,сатсна збае че края му идва и е обречен и гледа да завлече със себе си в рова колкото повеме може хора....Вдете и молете се защото( Божият ден ще дойде като крсдец ,когато никой го не мисли).
1
0
Име
Име
01.10.2014 10:19
Здравейте,ако разказа е действителен и верен,тогава това действително е демон...и е едно доказаталсто за съществуването на сатана и неговите тъмни ангели и сили ,Словото Божие казва че нашата борба като християни не е против плът и кръв а против тъмните сили в духовния свят..Сопред моите ограничени/защото то е безкрайно за изследване/ познания върхо словото Божие, то е единстенното оръжие,чети Библията с вяра там ше намериш как да се справиш и всички отговири на всичко.По разказа ти разбирам че твията вяра е слаба,и не кръсчето а ,,кръвта на Христос,,ще те избави от тива,викай и моли се Бог да те изчисти с кръвта на Христос,казвай ,,че този който е в теб Божият свят дух е по силен от тизи който е в света(защото сатана е господар на света в момента/виждаме на оракрика раждането на новия Судом и Гомор,липса на морал,духовна разруха на личноста а от там на всичко/изхвърлен от Бог на земята с неговите ангели за да останат чисти небесата)Моли се Бог да ти го даде и изпълни с Святия си дух ,..постоянно,така няма да има място за тъмни сили...Намери петдесятна църква да се молят в духа за теб...Но с това и ти можеш да се справиш с много вяра Бог ще те освободи,...В словото дава един пример когато един който се мислел за пророк се е опитал да изгони(освободи)един от зъл дух,..но духът му отвърнал Исуса познавам ,но ти КОЙ си?...и влезнал в него с лошотията си,,,така че извода е че ако Исус живее в нас (чрез делата му който и ние трябва да правим и словото)тогава ние сме защитени и злите духове не ни докосват и разпознават Христос в нас,той ги е изгонвал с сила и власт дадена му от Бога....А също мисля че това е предупреждение за теб има някаква неизправност в твоя живот(пукнатина)с която си дала път на подобни духиве,(словото Божие казва че ако един зъл дух щом венъж излезе /бил е освободен от зъл дух трябва ведбага да се заеме с Библията/от човека обикаля безводни места и не намира къде да се спре,връща се при човека от който е излезал и като намери къщата /душата/ПОЧИСТЕНА /тоест незаета с Божия свят дух/ отива взема оше 7духа по зли от него да обитават с него и положението на човека стана по зле от предишното.Така че извода е ясен ,злите духове отиват да тормозят,обитават и вербуват души празни,невярващи,колебаещи се,...и с тези неща шега не бива...Исус е истината,пътят и живота.Всичко с него и чрез него става той е нашата връзка с Бог защото той ни изкупи от греховете ни чрез жертвата си за нас.Бог да ви благислови,...той да има грижата да са ме разбрали много хора и да молят Бог да ги избави и привлече към себе си,защото никой не може да служи на двама господари и на Бога и на мамона,..трябва да избере единия затова и Бог ни е дал свободна воля.Избирайте докато още имате време,а времето на края е близо.
1
0
КАСИЕЛА
КАСИЕЛА
26.09.2014 11:02
не си луда...спор няма,,имаш допир с демонични сили,и само някой който го е преживял може да те разбере.Съвета ми е,там където се случва всичко предполагам е спалнята ти,,остави кръстче да стои,..и се моли на БОГ да бъде до теб и да ти даде сили да победиш злото..извикай някой свещеник да чете киприянови и василиеви молитви....преживях подобно нещо,ЗА ДА ТЕ УСПОКОЯ бих ти казала,че си чиста и свята душа затова се бори злото да минеш към него,,,но това означава ,че и БОГ е до теб,непрестанно...ВЯРВАЙ И СЕ МОЛИ ИСКРЕННО
1
0
лаещ маниак
лаещ маниак
01.10.2014 18:49
Така името България се оказва разболяващо за името Германия, а те разбират добре това, и се справят с вас. Благодаръ за разбирането.
3
0
лайшманияк
лайшманияк
01.10.2014 18:40
Вълшебната думичка не е моля, а малко. Това е обратно на количеството много, или бол, като болка.
0
0
Изабел
Изабел
28.09.2014 10:08
Може ли да разменим някакви контакти да пишем евентуално и да ми разкажеш по-подробно и за твоят случай, защото съм заинтригувана? :);
1
0
lubov
lubov
10.09.2014 13:20
ами при мен нещата са доста по-различни, но само хора които преживяват това само те ще те разберат, аз също вчера обмислях да взема и да пиша за моя проблем, защото не съм наясно защо се случва, имам хипотези, но дали са верни вече не зная в какво да вярвам, защото са противоречащи и още повече се обърквам, но поне това ме успокоява, че не се случва само на мен.
2
0
Изабел
Изабел
24.09.2014 21:23
Пиши ми тук на лично, ако искаш :)
0
0
lubov
lubov
11.09.2014 16:12
здравей!
0
0
****
****
11.09.2014 03:19
Здравей, Любов
0
0
lubov
lubov
09.09.2014 21:16
Ще ми повярваш ли, ако ти кажа, че и аз имам не точно същите преживявания, но постоянно усещам присъствие около мен, не чувам шептене, но пък усещам как ме докосва и виждам с периферното си зрение и денем и вечер на светнато как минава нещо тъмно или пък нещо светло, бялото ме успокоява, а тъмното ме държи под напрежение, и това продължава от миналата година есента, беше и по- зле, но ако искаш можем да пишем по скайп и да ти разкажа и аз моята история, защото искам да споделя и аз със някого който ме разбира.
4
0
lubov
lubov
10.09.2014 13:23
Относно "Някой", а ти какво си преживял в по този въпрос?
0
0
Някой
Някой
10.09.2014 04:56
Дай си скайпа.Минал съм през това.
1
1
Изабел
Изабел
10.09.2014 03:25
Вярвам ти и ми стана интересно, но скайп не ползвам от много време...
1
0