Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странен сън с демон

Странен сън с демон

Странен сън с демон
Здравейте,
Почвам направо със съня. Сънувах, че се събуждам в леглото си и но не мога да мръдна, а започнах да се издигам нагоре към тавана и минах през него. Виждах всичко толкова ясно все едно бях наистина буден !

Озовах се в таванската стая където беше тъмно и започнах да се чудя защо съм тук. В тъмнината изведнъж почна да се очертава червен силует който е полегнал на една страна и беше с перфектно очертано червено лице със светещи очи, имаше и рога.

На лицето му имаше усмивка която няма да забравя скоро . Погледнах го в очите демона (според мен) и се изплаших и започнах да се оглеждам на къде да избягам, само че нямаше как защото продължавах да съм в легнала поза.

Всичко траеше около 10 секунди и започнах да се връщам обратно към леглото си. Събудих се и странното е че вече не бях изплашен а се чувствах даже много спокоен. Някакви идеи какво може да означава съня ?

И да кажа и друг път съм сънувал демони и дявола 1 път така и не му видях лицето, но ми обеща незнайно защо, че ще ме прибере при него. Мерси за отговорите предварително и пак да кажа беше сън.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
+-
+-
01.04.2014 16:38
всички сме сънували такива неща но твоята куцаща фантазия пъъъъъък я не се излагай
1
0
super_girl
super_girl
10.03.2013 15:08
може би си имал ИТП (извънтелесно положение). провери в нета за по-сигурно!
1
0