Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Той е човек-демон

Той е човек-демон

Той е човек-демон
Здравейте,

пиша, за да споделя страха си. Знам, че няма кой с какво да ми помогне, но ми е трудно да разкажа притесненията си пред бллизките ми, а се страхувам ужасно. Когато бях 17 годишна наш роднина( първи братовчед на баща ми) се завърна от чужбина. В началото не осъзнавах какво се случва, но сега като по-зряла знам, че не е било редно. На кратко, той използваше моментите, когато бяхме насаме, за да ме целува и прегръща, но. . . не като роднина. Опитвах се да се отскубна от ръцете му, но той беше много силен и не ме пускаше.

Това продължи с години, докато не го арестуваха за обир, но скоро след като го освободиха, отново започна да ни, , гостува''. Знам, че трябваше да кажа на баща ми. . . знам, че може би бездействието ми го е накарало да бъде по-решителен и да продължава. Но се срамувам ужасно да призная. . .

от 5 години, за щастие е в чужбина и се моля да не се върне никога. Но напоследък ми пише и ми коментира снимки, това ме притесни и го блокирах. Сънувам кошмари с него, че се е върнал. Когато замина никога не ми е пишел, но от 1 година насам нещо го е накарало да ме потърси и това ме кара да си миля, че може да се върне.

Защо демон? Защото още като дете се страхувах от него без причина, не говорех никога с него и го избягвах. Има нещо нечовешко в него, той е много силен физически, интелигентен и с много добри обноски. Веднъж ми сподели, че като малък имал страховити видения и го гонели черни сенки. . . . притеснявам се, че това са прояви на психопатични черти и точно, заради това е способен на всичко.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
18.03.2018 14:44
Ако ти се притесняваш толкова, помоли някоя приятелка да каже на вашите. Направете го така все едно ти не знаеш, че преятелката ти им казва за това. Нека тя им каже, че ти се притесняваш да им кажеш, а тя се притеснява за теб и да разкаже ситуациите. Направи го докато не е станало късно!
6
8
Пламена M.
Пламена M.
02.03.2018 17:33
Мила, трябва да споделиш задължително с някого. Ако се появи отново, ще задължиш всичко свои роднини да не общуват с него. Ако трябва и от полицията ще потърсиш протекция, това не е нормално, трябва да се защитиш, защото може да стане нещо много по-лошо. Пази се!
23
17