Демон и котки убийци

Демон и котки убийци
Снимка: sanovnik.bg
Здравейте! Снощи сънувах странен сън. Не помня много от него,но това което помня беше,как вървя към един гараж и отстрани на гаража имаше жена(призрак),която душеше мъж.Аз извиках за помощ, но никой не ми обръщаше внимание,колкото и да виках.

Когато стигнах до гаража, жената и мъжът ги нямаше,съответно влязох в гаража и там видях следното..имаше около 6,7 черни котки, които бяха заобиколили мъжът и май му изпиваха душата.

Не знам,защо,но грабнах едната котка и се затичах,не след дълго се обърнах и погледнах в гаража,там видях дяволът(демон),кйто хвърли един меч казвайки ми следното -''всичко е наред,изхвърли го във водата'' и вдигна палецът си в знак,че е свършено към добро''..

Беше двусмислица,в просъница гледах лицето му и се чудих дали аз трябва да взема мечът или той се е погрижил за евентуалния проблем..Знам,че звучи глупаво,но все пак това е сън Моля,ако някой може да ми даде отговор да ми пише.Благодаря

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
tiffy
tiffy
17.06.2013 13:27
аз съм сънувала,че 3 черни котки ме преследват обаче всеки път щом се обърнах ги нямаше,а на тяхно място виждах сянка на дявол-демон.
0
1
Sunny
Sunny
10.02.2013 10:13
Интересен сън
0
1