Демон в стаята ми

Демон в стаята ми
Днес сънувах отвратителен сън. Влизам в стаята си и усещам различно присъствие в нея. По едно време забелязвам, че по огледалото ми се мести някакъв молив.

Излизам уплашена и отивам при майка ми, за да я помоля да пречистим стаята. Тя е скептична към това и аз сама отивам да го направя. Паля една свещ от Йерусалим и докато я запаля, пламъкът стана черен и изведнъж угасна.

Отидох отново да помоля майка ми да помогне с пречистването. Съгласи се. Взехме една християнска книжка, светена вода и светената свещичка.

Само като се прекръстихме казахме "В името на Отца и Сина и Светия дух. Амин" Нещо започна да се променя в стаята.

Започнах да крещя "Демон, махни се!" и докато го викам гласът ми се промени. Стана като демоничен, все едно говореше чрез мен.

Събудих се, а аз се чувствах странно, пулсът ми беше ускорен. Надявам се някой да ми каже какво означава това, защото никъде не намерих за това. Благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
maria
maria
21.01.2013 16:52
Добре проучи за стаята си..може да е уплашен дух? В апартамента или къщатата някой да е живял преди вас? проучи добре нещата и тогава деиствай..
2
0
Денимира Ангелова
Във всеки случай не си пречиствай стаята, за да не стане като в съня ти... :Х :Д А иначе... може на истина в стаята ти да има или дух или демон (или нещо такова), но всъщност по-добре не прави нищо докато не установиш какво е...
2
0
Cybermorph
Cybermorph
18.08.2012 19:12
"Ако изпитваш ужас насън, значи че в реалността ще имаш безсмислени тревоги. Всяваш ли ужас насън сред околните, значи ти предстои да бъдеш неоценен и неразбран."
0
2