Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Тотеми и животни пазители (въпрос към тези, които вярват в тях)

Тотеми и животни пазители (въпрос към тези, които вярват в тях)

Тотеми и животни пазители (въпрос към тези, които вярват в тях)
Днес сънувах нещо странно. От почти година се опитвам да разбера за тотема/тотемите си. Може да ги познавате като: animal guides, totems, spirit animals и т.н. Стигнах до заключението (чрез няколко медитации и др.) че те са пума и лисица. И няколко месеца мислех това...до днес. Сега съм малко объркана.

Сънувах че съм на някакво място и една жена ми каза че във една шатра(на няколко метра от нас) има шаман. Влязох при него и седнах срещу него. Той беше много спокоен(сякаш знаеше че ще отида) и беше седнал с кръстосани крака(по турски)

Аз казах ''Кажи ми кой е моя тотем/пазител'' (не помня точно) Той облегна главата си назад и май почна да говори нещо. Очите му се обърнаха нагоре почти до край и почнаха да светят в оранжево. На видимата част от зениците му се появяваха изображения. (не ги виждах защото бяха малки, но виждах че се появява нещо)

След време всичко беше спряло (точно как ми се губи) И той ми каза че тотема ми е кафява мечка. Беше минало време,мисля че ме изпращаше, и беше излязъл от въпросната шатра. Показах му снимка на кафява мечка и попитах ''Това ли е тотема ми'' Той поклати глава и каза ''Да, той ще те пази''

МОЛЯ БЕЗ НЕГАТИВНИ КОМЕНТАРИ! АКО НЕ ВЯРВАТЕ В ТОВА НЕ МИ ОТГОВАРЯЙТЕ! Какво може да значи? Последно, кафява мечка или пума и лисица??????? Моля ви отговорете ми!! Кои са вашите тотеми??
Благодаря предварително,
Поля
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Ремм
Ремм
26.03.2014 09:41
Може да имаш повече от един дух-пазител, зависи колко си израстнал духовно.Колкото повече имаш толкова по-добре разбираш природата,виждаш през тяхните очи
2
2
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
13.08.2013 10:19
Щом си получила такъв знак в съня си, значи наистина може би кафявата мечка е твоят тотем :)
0
2
Поля
Поля
11.08.2013 22:20
Мерси много Мария :))На 100% ще я прочета! Хей, нищо че тя ми е пратила книга, нека и други да ми пишат! Искам мнението на много хора. Благодаря и на тези, които ми пратиха лично съобщение по въпроса. ОЦЕНЯВАМ ГО!
0
2
Мariq
Мariq
10.08.2013 19:18
Пътят на шамана се казва ;D
0
2
Mariq
Mariq
10.08.2013 19:16
про4ети книгата на маикъл харнър там се разказва за пазителите... или животни на силата ! само това ще ти кажа да ти е интересно после :)
0
2