Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Лудницата (част 1-ва)

Лудницата (част 1-ва)

Лудницата (част 1-ва)
Такаам...нека да започваме с историята, но моля коментирайте, защото за първи път пиша и искам да пишете дали да има продължение...

В село в края на държавата за което почти никой не знаеше отидохме като туристи аз-Дарина и приятелите ми-Ели, Георги, Ясен, Иван, Теодора и Кристина и решихме естествено да се разходим и да разгледаме наоколо...

Една странна старица се появи като с магия и каза, че наблизо имало лудница, която била изоставена, но вътре някакъв психопад чакал все някой да влезе, за да може да бъде убит и изяден...

И таа ние се спогледахме и тъкмо да я попитам тя от къде знае и тя изчезна.Та тази баба да не е шампион по бързо бягане?!

Вечерта към 20:30ч. се събрахме на парка аз и Ели седнахме на люлките, Георги и Ясен седнаха на пейката срещу нас, а Теди и Криси бяха на пързалката...А горкия Иван седеше прав и премаляваше.

-Иии сега ще ходим ли в оная лудница?-попита Теди-тази бабичка пробуди любопитното в мен...
-Ти да не полудя няма да стъпя там ами ония психо...-казах аз стреснато

-Абе к'во и вярваш на тая бабушкера сигурно е изкофяла-отвърна Криси-А и тоя едвали ще е жив все пак кой живее над десет години без да яде...
-Амии не знам...-плахо добавих аз-Все пак т'ва си е лудница не мислите ли?

-Ти пък Даре излезе много голяма бъзла!-направи ми забележка Ели и ме гледаше така сякаш бях най-скучния човек на земята-К'о щи стане за една нощ?
-Ми ок аре да се срещнем утре ако не те е страх искате ли момчета?-попита Гошко-В 18:20 става ли? :blush:
-Амии ок утре тук а се срещнем и а потегляме на там-казах аз след което си тръгнахме.

-На другия ден аз станах и реших да си седя в стаята в хотела играх на лап-топ-а си или гледах телевизия.В 18:00 започнах да се приготвям и след това отидох в парка.Там с другите се срещнахме и потеглихме заедно.Когато стигнахме пред лудницата ме побиха тръпки и си мислех "Махай се от там!По-добре да ти се подитграват отколкото да умреш!

Остави другите да си умрат като нямат мозък в главата, а ти си върви", но не го направих аз влезнах първа а другите след мен вътре беше красиво.Неочаквано, но много красиво.С висок таван, красив полюлей, и на пода красиви шарки върху порцелановите плочки по-нататък бяха стаите на лудите.

с двойно легло и бели стени и под.Малко беше депресиращо, но като цяло беше добре.Вдигнахме си купон, но на другият ден, когато все още бяхме будни и пияни се залежахме в леглата, но един писък ни вдигна на крака.

Това беше Криси, а когато отидохме при нея за малко не припаднах!Главата на Иван висеше от тавана а ръцете очевидно отрязани както и краката бяха сложени на куп...тялото го нямаше, но това което видяхме не беше края на стената пишеше "Аз съм долу ти си горе, но накрая те умират" не го разбрах но май значеше че ще умрем.

Аз исках да се махам но Теди ме спря и каза че може да е капан за да слезем и да ни убие.Останах но това което чух щеше да ми докара удар...(очаквам комебтари за да видя да пускам ли 2-ра част)
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
александър радоев
Да знаеш, че аз имах почти същия сън с лудница но там не беше само един луд , а баеха стотици и мен и приятелите ме ни разкъсаха и изядоха. Малко на зомбита ми приличаха но иначе съня беше страхотен. Очаквам и историята да е такава такаче пускай 2-част
0
0