Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Попаднах в лудница

Попаднах в лудница

Попаднах в лудница
Сънувах, че съм с няколко души, мои приятели, не можах да видя кои са. С тях влизаме в една лудница/психиатрично отделение/психиатрична клиника - нормална сграда на 12 ина етажа. На пръв погледи изглеждаше нормална. Да отбележа, че в съня си не бяхме луди, бяхме нормални, не мога да определя, причината, поради която влязохме.

Като влязохме, се качихме на асансьора и отидохме някъде на 8 етаж - там беше ярко - бяло, чисто, персонал, и хора с леки психични отклонения. Някой ни беше казал, че горните етажи са добре, а с всеки етаж по-надолу става все по-зле и по-зле. И ние искахме да се махнем и взехме асансьора и натиснахме 1 етаж (партер), само че асансьора спря на 2 етаж. Изглежда беше повреден и не можеше, когато слиза надолу да отиде по-надолу от 2 етаж.

Когато отворихме вратата - гледаме - безпорядък - боклуци, няма персонал, няма електричество, тъмно, мрачно, вмирисано, разхвърляни мебели - луди. Има луди наоколо, ама опасни, - могат да ти се нахвърлят, да те убият, да ме разкъсат. Тяхна работа, но не може да се доберем до стълбите да отидем на първия етаж. И там си останахме.

Как да го тълкувам този сън? Благодаря
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
maria
maria
04.05.2013 00:42
може би някой иска да ти навреди? или на приятелите ти..ако имаш опасни типове някакви врагове може да са намислили нещо ..
0
0