Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Лудницата (част 1-ва)

Лудницата (част 1-ва)

Лудницата (част 1-ва)
Такаам...нека да започваме с историята, но моля коментирайте, защото за първи път пиша и искам да пишете дали да има продължение...

В село в края на държавата за което почти никой не знаеше отидохме като туристи аз-Дарина и приятелите ми-Ели, Георги, Ясен, Иван, Теодора и Кристина и решихме естествено да се разходим и да разгледаме наоколо...

Една странна старица се появи като с магия и каза, че наблизо имало лудница, която била изоставена, но вътре някакъв психопад чакал все някой да влезе, за да може да бъде убит и изяден...

И таа ние се спогледахме и тъкмо да я попитам тя от къде знае и тя изчезна.Та тази баба да не е шампион по бързо бягане?!

Вечерта към 20:30ч. се събрахме на парка аз и Ели седнахме на люлките, Георги и Ясен седнаха на пейката срещу нас, а Теди и Криси бяха на пързалката...А горкия Иван седеше прав и премаляваше.

-Иии сега ще ходим ли в оная лудница?-попита Теди-тази бабичка пробуди любопитното в мен...
-Ти да не полудя няма да стъпя там ами ония психо...-казах аз стреснато

-Абе к'во и вярваш на тая бабушкера сигурно е изкофяла-отвърна Криси-А и тоя едвали ще е жив все пак кой живее над десет години без да яде...
-Амии не знам...-плахо добавих аз-Все пак т'ва си е лудница не мислите ли?

-Ти пък Даре излезе много голяма бъзла!-направи ми забележка Ели и ме гледаше така сякаш бях най-скучния човек на земята-К'о щи стане за една нощ?
-Ми ок аре да се срещнем утре ако не те е страх искате ли момчета?-попита Гошко-В 18:20 става ли? :blush:
-Амии ок утре тук а се срещнем и а потегляме на там-казах аз след което си тръгнахме.

-На другия ден аз станах и реших да си седя в стаята в хотела играх на лап-топ-а си или гледах телевизия.В 18:00 започнах да се приготвям и след това отидох в парка.Там с другите се срещнахме и потеглихме заедно.Когато стигнахме пред лудницата ме побиха тръпки и си мислех "Махай се от там!По-добре да ти се подитграват отколкото да умреш!

Остави другите да си умрат като нямат мозък в главата, а ти си върви", но не го направих аз влезнах първа а другите след мен вътре беше красиво.Неочаквано, но много красиво.С висок таван, красив полюлей, и на пода красиви шарки върху порцелановите плочки по-нататък бяха стаите на лудите.

с двойно легло и бели стени и под.Малко беше депресиращо, но като цяло беше добре.Вдигнахме си купон, но на другият ден, когато все още бяхме будни и пияни се залежахме в леглата, но един писък ни вдигна на крака.

Това беше Криси, а когато отидохме при нея за малко не припаднах!Главата на Иван висеше от тавана а ръцете очевидно отрязани както и краката бяха сложени на куп...тялото го нямаше, но това което видяхме не беше края на стената пишеше "Аз съм долу ти си горе, но накрая те умират" не го разбрах но май значеше че ще умрем.

Аз исках да се махам но Теди ме спря и каза че може да е капан за да слезем и да ни убие.Останах но това което чух щеше да ми докара удар...(очаквам комебтари за да видя да пускам ли 2-ра част)
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
лилилилиллииииииииииили
супер готино
0
0
Дарина
Дарина
14.07.2013 21:42
благдаря за съветите етерниту78 ;**
0
0
eternity78
eternity78
14.07.2013 20:58
Имаш усет, но нямаш идея. Направи го загадъчно, внеси малко мистерия, подсили напрежението, любопитството... Накарай фантазията да поработи. Можеше да направиш намек, че някой явно е изчезнал, че липсва и няма следи от него, а по-късно да започнеш да вкарваш по малко различни факти. Желая ти успех и не се отказвай!
0
0
D.M.
D.M.
14.07.2013 18:25
На никого не се сърдя, чак толкова дребнава не съм идеята ти е добра и ако можеш да я разработиш добре ще се получи страхотна история! 12 част от моята история вече е публикувана, ако искаш можеш да я прочетеш :)
0
0
Дарина
Дарина
14.07.2013 18:04
Фъстъчка съжалявам ако ти звучи като твоята история.Аз съм я чела и много ми хареса!Кога е финалът и ще пускаш ли още истории?А за "Погрешен завой 4" Не няма да е същото тъй като 1.Аз не съм го гледала, но са ми го разказвали и 2.Тук убиеца е един а там някой ми каза че били 4 или 3 незнам :) съжалявамм че ви се струва прибързано ,но исках да стане като нещо от стила да спреш на най-интересното за да искаш да видиш продължението. Още веднъж се извинявам на фъстъчка не ми се сърди!
0
0
D.M.
D.M.
14.07.2013 12:33
Честно казано наистина напомня подозрително много на моята история. Чувствам се леко ядосана заради тази твоя постъпка, но не смятам да правя скандали. Все пак старай се да не попадам повече на моменти от твоя разказ, които си изкопирала от мен.
Иначе самата идея за изоставена лудница е добра само ми е странно к`во ще да е тва село с лудница, че и хотел и парк, пък уж никой не знаел за него.
И също съм съгласна с критиката на Дъ вампире, че щеше да е добре да не започваш с убийства и кървища още от началото а да поразвиеш първо историята.
0
0
Aneta
Aneta
14.07.2013 12:10
Според мен пишеш добре, но прибързваш с нещата. Не даваш повечко информация. Може би трябваше да опишеш купона или пък как се срещате просто да е по-подробно.Можеше да опишеш как например някой иска да се разходи и как виждате гледката ала бала. Как изглежда по-подробно или как се чувстваш... А веднага в първата част се започва с убиването. Слагай повечко информация и подробности, но като цяло историята е добра. Напомня ми за Погершен завой 4.
0
0
Gospojica Miteva
Gospojica Miteva
14.07.2013 10:52
Мисля че малко копваш от Нощ на ужасите но иначе е страхотно искам втора част
0
0