За лудницата съм

За лудницата съм
Три пъти поред в период от 1/2 година сънувам различни по съдържание неща, но общото е, че се събуждам в съня си, т.е. продължавам да спя до окончателното събуждане.

Това ми е ясно защо става, понеже се разкъсвам м/у тази реалност и онази в съня, понякога искам да съм само там, обаче наскоро сънувах нещо наистина смахнато:
докато заспивах си мислех за това, че живота ми мина без да съм постигнал нещо, не знам нищо и съм нищо и така се унесох.

Летях над къщи, сгради, разпервах крила и се носех и в мрак и в светлина, виждах и най-малки детайли от височината на която летях, само като се замисля за нещо, което фиксирам с поглед долу и то автоматично се приближава и го виждам подробно.

Кацнах на една скала да се облекча и съм заспал, а като се събудих бях пред вратата на един приятел, дето не съм го виждал отдавна а и не сме в един град, не знам ден ли беше или нощ, почуках отвори ми жена му, ухили се и ме покани, каза че "той" го няма сега.

Влязох, после нещо говорихме тихо, и не помня повече щото се събудих в леглото си, а котката ми лижеше носа.
Обаче, смахнатото е, че късно привечер ми звъня въпросния приятел да ме укори, че съм си тръгнал без да го дочакам да пием по бира да се видим като едно време, и как да му обясня, че не съм ходил у тях, като жена му твърди друго.

Май съм готов за лудницата вече.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
maya
maya
07.12.2011 19:55
Казва се, че когато спиши сънуваш, че летиш твоята душа се отделя от тялото ти. Хората изпадали в кома са имат същите чувства и виждания. Чувал ли си, че хората по-принцип имат много по-големи сили от тези с които сме свикнали да живеем? Искам да кажа, че сънищата показват много за нас самите и това кои сме. Мислил ли си, че може би си бил там, но не в формата в която си бил самия, а в друга докато си сънувал? Хората, могат да се мислят за луди, но често в много от тези 'луди' има и по-разумно мислещи от стотици да не казва милиони други.
Докато не те е страх от сънищата ти не се притеснявай. Запитай се какво е причинило това и кога например сънуваш тези сънища? Може пък и някъде из интернет или в някоя книга да намериш отговор който да те задоволи? Сънищата показват и понякога се збъдват, друг път пък са толкова объркани, че и ние самите не знаем, защо и какво ги причинява.
Аз не те мисля за луд, защото моите сънища пък са още по-луди. Успех и отново - не се притеснявай за сънищата си.
0
0
13
13
03.12.2011 11:43
Охх пича от долния коментар на него май му хлопа нещо и той трябва да се бие с лопата по главата!!!Ам това със сънищата явно нещо с измеренията не е наред при теб отиди при някакъв пророк или тези които те връщат в миналото-ще ти помогнат (:
0
0
Evil
Evil
02.12.2011 17:13
Значи ето ко ще направиш взимаш една лопата и са удряш 10-20 пъти тай де да излези цицина и после ни ша сънуваш , ни ша са събуждаш в съня си , е да малко ща боли главата ама ко да са прай ВИНАГИ ПОМАГА ;)
0
0
Ели
Ели
01.12.2011 07:36
Нищо ти няма дай им игнор на тези сънища спри да им обръщаш внимание,гледай да извлечеш положителното от случая т.е. помисли кои са хубавите черти, и се вгледай в тях не се задълбочавай в лошото ;)
0
0
neznaiko
neznaiko
29.11.2011 23:51
терапевта се оказа шизофреник и луд за връзване, понеже се опита да ме убеди, че всички сме шизофреници в различни степени, а тези, които не могат да се контролират топлят леглата на определени заведения.. :)
0
0
Аз
Аз
29.11.2011 19:21
Май си готов ;) ама иди при терапевт за всеки случай! Може да има още нещо по въпроса :Р
0
0