Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Моля ВиПомогнете ми

Моля ВиПомогнете ми

Моля ВиПомогнете ми
Здравейте на всички!Имам чувството ,че само тук мога да бъда разбрана. Моля ви с цялото си сърце за помощ! Също така желая да прочета вашите отзиви по темата.Значи нямам приятели. Има хора с ,които да си разговарям не е като да съм сама ,но всичките говорят зад гърба ми и не мога да имам доверие на никой. Всички други ходят и излизат само аз седя и дремя вкъщи.

Мама веднъж ми се обади и ми каза ,че видяла в един магази моите съученички и нещо пазарували за ядене ( явно ще се събират) ,а на мен ми е толкова мъчно и тежко ,защото аз излизам само с мама и тати. Дори моя приятелка ,която е 3 год по -голяма от мен никога не иска да излиза с мен,

Все нещо заета. Чувствам се излишна. Какво да правя? Със всички се държа добре,ходя добре облечено... незнам . Аз не съм като ония дето са изолирани на 100% имам познати ,но не са приятели. Наистина също така за висчко ми завиждат. Ужасно е ...Подиграваха ме ,че не се богати и ми бяха казали ''беднячке''. Аз знам ,че има Бог ,които си знае работата ,но аз повече не мога така :yawn: :yawn:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
Мардж
Мардж
02.07.2013 19:23
Истината е ,че и хора за кафе нямам ,но съм безкрайно благодарна за това колко добри хора сте!
0
0
Седеф
Седеф
02.07.2013 19:05
Дали си беден или богат, това не е от значение, те ще те приемат, такава, каквато си.Приятели в днешно време трудно се намират, добре е само да имаш, някой с който да седнеш на кафе,такива с който да споделяш и да се доверяваш няма,все някога ще останеш предадена.Родителите ти са най-истинските приятели,на който най-много ще можеш да разчиташ винаги.Не се отчайвай, просто това че не ти обръщат внимание,не те прави тъпа,ако за тях ти изглеждаш такава,за някой може и да си принцеса.Усмихни се, живота е пред теб,ще се запознаваш с много нови хора,който ще те ценят.:)
0
0
Мардж
Мардж
02.07.2013 17:02
Много благодаря! рос30 питала съм ги ,но те мълчат. Винаги си казвам ,че няма да е все така ,но ....уви неищо не става
0
0
Lidia
Lidia
02.07.2013 16:48
Единственото което мога да ти кажа е да смениш средата. Радвай се че имаш родители които те обичат, това е много важно за да се изгради една стойностна личност. Не искай да бъдеш, като другите искай да те уважават.Аз също израснах така/сама/ защото бяхме бедни, а на всичкото отгоре всички момчета ме харесваха(което влудяваше всичките ми познати момичета). Е времето мина сега съм достатъчно пораснала и осъзнах, че аз всъщност съм спечелила от това.Нямаш нужда от некачествени хора, когато намериш средата си сама ще го усетиш.
0
0
rosica
rosica
02.07.2013 16:39
гадно наистина и аз не излизам много но имам приятели просто ние вместо да излезем говорим по скайп но ти казвам да питаш всички защо се държат така
0
0