Молба за помощ

Молба за помощ
Не знам как да започна тъй като историята ми е доста странна за самият аз също и за вас ще е така.
От доста време работя към фирмата на моят най добър приятел.Със който делях ме и добри и лоши моменти.

Той живее на семейни начела със своята приятелка от доста години,никога не са ме оставяли жаден или гладен през този период.Фирмата се занимава със озеленяване и имаме доста оборотни обекти и частни и държавни.

Но проблемът ми е такъв че когато нощно време не мога спя,на другият ден имам проблеми и чувствам как съм зареден със отрицателна енергия.Естествен че това го споменавам на приятеля си но той не обръща никакво внимание на това.

Но от една седмица нещо се промени изцяло не знам какво но той почна да ми се прави баш на шеф и ми казва че от тук нататък сме само началник и подчинен и ми намали надника драстично.

А аз съм най добрия му работник и той ми го е казвал не веднъж.Та искам да попитам можели да има някаква карма между приятели,и аз да приемам неговата отрицателна енергия и тя да се отразява по някакъв начин на мен самият.И ако така как да постъпя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
alicha
alicha
16.06.2013 18:47
Историята е интересна,но нещо премълчавате.Какъв е бил конкретния повод за тази реакция? Иначе всеки човек има силни и продуктивни, и слаби дни,в които нищо не му върви.С хората,които заемат важно място в живота ни,безспорно имаме кармична връзка и общувайки с тях ние влизаме в досег с тяхната енергия,както и те с нашата.Понякога, когато е нервиран,човек гневно избухва,после му минава.Дано ситуацията при вас да е само временна!
1
0