Духове

Духове
От доста години ми се случва да имам срещи с духове. Бях малка когато баба ми ме заведе с нея при една гледачка да и гледат.

Жената като ме видя ми каза, че ако поискам мога да гововоря с духовете. Случвало ми се е да чувам нашепвания и допира им, все едно някои те гали по бузата, подръпвания на косата и дрехата.

Но просто когато ми се е случело нещо таковау съм казвала "Не знам кой си и какво искаш от мен, но моляте остави ме, не мога да помогна".

Сигурно ме мислите за луда, но когато бях 8 клас един от преподавателите ми по рисуване ми, още в момента, в който влязох в ателието му, той ми каза, че имам много силно енергийно поле (малко шокираща новина като те видят за пръв път).

Така де, преди няколко седмици, бях сама в нас и котката ми лежеше на леглото ми докато аз гледах филм. Изведнъж тя просто стана застана пред стената и се втренчи в нея, като я повиках по име, тя не е обърна, нито си мръдна ушичките към звука.

Мятах ръка пред нея за да я разконцентрирам, но тя изобщо не помръдна все едно не ме е видяла. Естествено малко се паникьосах (в крайна сметка сама в къщи вечерта). Точно тогава започна пак това нашепване.

Котката започна да мяука срещу стената, много се изплаших и почнах да повтарям "спри, спри". Всичко спря и писаната легна пак на леглото все едно нищо не е станала.

Това се повтаря почти всяка вечер, в която съм сама в нас след 7 часа вечерта. Надявам се да не ви звуча банално и откачено, но не се шегувам, наистина ми се случва.

Ако някой познава човек, който да ми помогне да разбера какво ми говорят тези духове, или каквото са там, ще бъда много благодарна !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Линали
Линали
20.06.2016 20:46
Виж какво не мисля че трябва да ги одблъскваш така те стават гневни и агресивни. Говори с тях и разбереи защо те търсят или ти нашепват неща.
2
0
Денимира Ангелова
Ъххх нееее! Говори с тях! Вярно, може и да са опасни, но щом те оставят, когато кажеш, че така искаш... Също е вярно, че може и да спрат да се махат, може и да те нападнат... Но няма как да разбереш, ако не говориш с тях!
0
1
Sunny
Sunny
21.08.2012 11:01
съгласна съм с Ди и искам да добавя че няма нищо страшно в това и все пак внимавай с тези неща
1
0
Коте
Коте
15.08.2012 20:44
Спокойно, аз мисля че просто това ти се варти в главата и просто си измисляш че го чуваш, за докосванята пак същото, а за котката аз мисля че е чула нещо отвън и е застанала с желание да разбере какво е.
П.П. (анонимен) Внимавай с тона.
1
1
(анонимен)
(анонимен)
15.08.2012 13:21
Я стига с тези глупости.Всеки НОРМАЛЕН човек знае че духове няма. Знам също,че ти може да си измисляш тази скапана история,но знай,че тези които ти пишат коментари като мен се шегуват с теб. ДУХОВЕ НЯМА!!!!!!!
1
4
The Vampire
The Vampire
15.08.2012 12:55
Заслушай се хубаво какво ти шептат.Може би имат някакво послание за теб.Късмет.
2
0
Автора
Автора
09.08.2012 23:11
Но как да ги разграничавам? Знам че може и да не са добронамерени, но все пак трябва да знам, за да мога да бъда по-предпазлива....
2
0
Ди
Ди
09.08.2012 12:20
Лично аз мисля ,че не е хубаво да говориш с тези духове. Тези същества са от астрала . щом те притесняват значи не са за теб.Може би си отворила този канал още от дете ,но в този канал могат да се включат и добри и не дотам добри. Как да ги различаваш? Ако някой има послание- добро няма те плаши може да ти се яви в съня.Казвай си молитва и ако жилището не е осветено е хубаво да се направи. Котката е по -чуствителна и долавя ниските вибрации по-добре от хората. Успех!
2
0