Дама пика и К.М.

Дама пика и К.М.
Здравейте! Аз съм Punkey или Поля...както ви харесва. Аз съм на 15 год. и от доста време се занимавам с неща свързани с пирати , духове и най- различни паранормални неща, пророчества и т.н. Искам да ви питам нещо...

Аз съм чувала много истории за дама Пика и К.М (кървавата мери) Искам да ви помоля да ми кажете как се призовават. Да, да знам че е опасно...

Знам че са легенди и духовете не трябва да се занимават. И да знам че К.М. е Мери Тюдор...

знам че е била кралица...знам че не е яла деца...просто ми трябват начините на призоваване.

И ако може и легендите аз двете. Примерно...може да се призове от тъмнокосо момиче на...живяла е в...била е...нали се сещате? Предварително благодаря
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Изпрати
алиии
алиии
23.04.2013 16:58
а за кървавата мери запалваш свещи загасяш лампата и казваш кървава мери оявисе няколколкопъти и т идва и стават гадноо
0
0
алито
алито
02.04.2013 18:49
аз знам как се призовава дама пика но е упасно. значи трябва ти карта дама пика и заставаш пред огледалото и викаш дама пика появи се и няколко пъти после тя излиза и започва да те скубе по косата и после ти изпива душата знам че е малуно но ви казвам моляеи недейе пробва аз не съм пробвала мама ми каза как става
0
0
Поля
Поля
29.03.2013 19:35
НЯМА да ги призовавам просто искам да знам начина и легендите! споко хора...не искам да умирам :D ;)
0
0
Диана
Диана
26.03.2013 19:13
Всички са прави.Да викаш тези двете си е като да си изкопаеш гроба.Преди бях доста зарибена по тях и исках да ги викам и го исках съзнателно.Помолих една приятелка да го направи с мен,защото тя е нещо като екстрасенс.Обаче преди това решихм да видим коментари на хора които са се опитали да я призоват.И в някои се пишеше много неприятни неща и дори на едно място се споменаваше това че тя те завличала в огледалото и там те убивала.И естествено ни хвана такова шубе,че и до днес ни е страх и не споменаваме имената им.
Съветвам те на да не се опитваш да ги викаш защото последствията ще бъдат лоши.
0
0
Виктория
Виктория
26.03.2013 15:40
Съгласна съм с всички коментари - това си е опасна работа. Пък и за какво ти е зъл демон ;) Бих те посъветвала да призоваваш добри духове =) Например Архангел Михайл, Архангел Азраел, някой ангел... има доста и повярвай призовават се много по-лесно =)
0
0
Емануела
Емануела
26.03.2013 09:21
Знам няколко ритуала, но не бих рискувала да ги напиша, защото съм чувала, че действат.
И на мен ми се е искало да опитам, на честно казано ме е страх, защото знам, че после не можеш я изгони (Дама Пика), а тя сама трябва да си отиде.
Послушай съвета на Ангел7 и не се занимавай с такива неща.
Да, това са демони, а не добри духове и сили.
След време ще те хване параноя, защото аз така като бях на 14 г. си играхме на това с две приятелки, ноо не знаехме тогава точно ритуалът как се прави и за наше щастие нищо не стана :-)
После обаче ни хвана шубе :-)

Не се занимавай с тези неща.
1
0
Ивелин
Ивелин
05.12.2013 23:15
Емануела,може ли да ми ги кажеш,просто ми ги кажи,защото и аз знам няколко ритуала които АЗ ЛИЧНО опитах и нищо не стана и НЕ СТАВА,моля те кажи твоите да видим дали са същите,които аз направих,моля те кажи ми ги НИЩО НЯМА ДА МИ СТАНЕ!!!! Благодаря ти предварително... :) :Р
0
0
хмх
хмх
24.03.2013 22:03
А каква е причината да искаш да се занимаваш с духове? Какво би поискала от кървавата Мери ако успееш я призовеш?
0
0
Christina
Christina
24.03.2013 19:29
В гъстите гори на американския щат Пенсилвания в малка къща живеела старица, която събирала билки за продажба. Жената била наричана от хората в региона Кървавата Мери.

Никой не смеел да се доближи до нея, защото всички я смятали за зла вещица, пишат руските медии.

Случило се така, че регионът бил сполетян от нещастие - започнали да изчезват малки момиченца. Безследно. Родителите предположили, че в това е замесена Кърватата Мери, а някои от тях събрали смелост и я посетили.

Въпреки нейните увещания, че няма нищо общо с изчезването на децата им, някои от фермерите забелязали, че тя е променена - изглеждала по-младолика.

Една нощ дъщерята на мелничаря станала от леглото си и излязла извън къщата, привлечена от силна сметлина. Родителите се опитали да спрат момичето, но то неудържимо следвало светлината, идваща от близката гора.

Мелничарят, съпругата му и съседите-фермери тръгнали след момичето. Наближавайки гората, те зърнали Кървавата Мери, която държала в ръцете си пръчица, насочена към къщата на мелничаря.

Виждайки хората, вещицата прекъснала магията. Съседът на мелничаря успял да я простреля в крака със сребърен куршум. Успели да хванат Кърватата Мери и я хвърлили на клада.

След смъртта й фермерите открили край къщата й в гората гробовете на изчезналите момичета. Вещицата ги убивала, а кръвта им изпивала, за да се подмладява.
Ето ти легенда за кървавата Мери ;) Относно призоваването: порови се у гугъл, или Бинг, но там ще са на английски..
0
1