Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че съм вампир

Сънувах, че съм вампир

Street girlStreet girlНовак
Сънувах, че съм вампир
Тази вечер сънувах как аз самата съм вампир и съм на някакво място, което не ми е познато, но често сънувам, че се събирам със хора там и всеки път съществува различна развръзка. В този сън както казах съм вампир! Спирам колата си на обичайното място и отивам при компанията, при което тя е от вампири и хора които не знаят, че ние сме вампири, обаче един е съмнителен относно това.

Отидох до колата, за да я преместя на друго място и вътре беше един от вампирите, който ми каза да внимавам, когато реша да пия кръв. Поговорихме още малко и започнах да усещам ужасен глад за кръв и повтарям на човека до мен, че съм много гладна, при което се озовахме пак вътре в някакво помещение, във което се събираме и влиза един човек и търси някого или нещо.

След което човека от колата ми каза да не пия кръв и да не обръщам внимание, защото ще ме убие. Обаче дълго време този човек не го видях и бях със замъглено мислене и разбира се пих кръв, но някой ме снима и тръгва да показва какво е снимал, но аз бързо отивам взимам снимката и я хвърлям през прозореца. И съня свършва тук, защото алармата ми ме събуди.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати