Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»За тези,които вярват,че са вампири

За тези,които вярват,че са вампири

За тези,които вярват,че са вампири
Напоследък все се чудя защо хората си представят,че са вампири и това се превръща в болест,която се предава по филмов или книжен път (Говоря за ЗДРАЧ и подобни) . Аз самата за известно време боледувах.

Въпросът е,че все повече момичета се обличат в готик дрешки и си въобразяват,че слънцето ще ги убие.Аз лично познавам едно,което даже си пудри лицето до бяло,мисли си,че е зомби или нещо такова .

Манията по вамповете ме зашеметява отвсякъде.И аз съм чела ЗДРАЧ и съм гледала БАВАЧКАТА МИ Е ВАМПИР,но не съм се опитвала да пия кръв. И съм склонна да кажа на всички маниаци на мистериозни същества,че НЯМА РЕАЛНИ ВАМПИРИ. Да,ментално може да се настроиш да си вампир,но не и физически.

И реших да го кажа преди някоя маниачка на "пие кръв".
ДНЕВНИЦИТЕ НА ВАМПИРА да убие гаджето си с намерението да

Исторически погледнато,вампирите са легенда,а в днешно време са мечтата на много тийнове като мен. Науката е доказала,че има вампири,но те се наричат в реалния свят ПРИЛЕПИ ВАМПИРИ (намират се в джунглите),ПИЯВИЦИ и кръвопиещи рибки.

Медиците са доказали,че да се пие кръв е опасно. Хората нямат кръвообработващи органи и повече от лъжица кръв може да отрови един средностатистически човек.

Така че вампироманите ще са много разочаровани от реалността,но е за тяхно добро (освен ако не станат луди,които скитат посред нощ и съскат на хората).

Послепис: Изкуствените зъби са кофти,от опит го знам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
Night
Night
16.03.2013 10:45
Все едно да кажете че Таламаска не съществува
0
0
Danny Rand
Danny Rand
16.03.2013 10:37
На първия коментар: И на мен ми се е случвало,и е доказано,че слюнката има сол,която помага за заздравяването,и затова животните си ближат раните,но не е хигиенично. На втория комент:Много мерси,радвам се,че има други като мен. На третия не знам какво да кажа,освен,че кръвта трови постепенно и вреди на черния дроб.Споко,след 5-6 гидини ще си проличи. :ДДД
0
0
Sunny
Sunny
16.03.2013 10:36
Зависи
0
0
оно сан
оно сан
15.03.2013 20:11
аз ако се нараня си изсмуквам кръвта от раната-самата гледка на кръв ме радва но не си втълпявам че съм вампир.кръвта не може да те отрови пила съм повече от 3 лъжици кръв и нищо ми няма.колкото и да ми изтече се възтановява много бързо.
0
0
darKneSS..inHeR.SoUL
darKneSS..inHeR.SoUL
15.03.2013 19:38
ей, зефо- ти не си добре! А ти Дани Ранд си много права! И аз съм гледала здрач, бавачката ми е вампир и дневниците на вампира, ама не съм толкова зле, че да си мечтая да съм вампир и да си пия кръвта! Само болни хора ще го правят!
0
0
zefit
zefit
15.03.2013 18:18
Аз когато се нараня някъде,си пия кръвта от раната.Изобщо не ме е гнус. :ДД
0
0