Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»МАГ Селена: вампирите са около нас

МАГ Селена: вампирите са около нас

МАГ Селена: вампирите са около нас
УЖАСИИ
Всепризнатата ясновидка разкрива тайни от страховитото ни ежедневие

Коя е тя ?
Специализирала в световнопризнати окултни центрове и при редица изтъкнати майстори, Маг Селена е един от авторите на култовия седмичник за окултни науки и феномени “Врачка”.

Член на множество авторитетни български и международни окултни асоциации и организации. Многократен лауреат на престижни награди за постижения и за цялостна дейност.

Автор на сериозни студии и монографии в сферата на духовното съзряване, развитие и аспектите на бъдещето. Неоспорим авторитет в диагностиката и корекцията на кармата.

Сътрудничи на авторитетни издателства, пресгрупи и специализирани издания. Помогнала е на хиляди объркани, наранени, болни и онеправдани хора в часовете си за личен прием, чрез кореспонденция или пряк съвет.

- Селена, има ли изобщо вампири, или те съществуват само в легендите и митовете? И ако действително има - какви са те?
- За жалост вампирите действително съществуват, и то навсякъде около нас. Звучи малко зловещо, но действителността е такава. Има два основни вида вампири – кръвопиещи и енергийни. Към кръвопиещите се отнасят тези, които пият кръв. Тук искам да отбележа, че те не са от онзи тип вампири, които дават по филмите на ужасите.

Онези вампири ги показват с големи кучешки зъби, които едва-едва се побират в устите им и с които обикновено хищно се впиват в шията на жертвата си, за да изсмучат кръвта от артериите й, като впоследствие и жертвата се превръща във вампир. Чак такива страховити вампири просто няма.

Вампирите, които пият кръв, са психично болни хора с натрапчиви мании или пък такива, които са засегнати от болестта порфирия. Порфирията е наследствено нарушение на пигментния обмен с повишено съдържание на порфирини в кръвта и тъканите.

Тези порфирини биват усилено отделяни чрез урината и изпражненията на човека, което от своя страна води болния индивид до кръвен дисбаланс. Болестта се проявява като фотодерматоза, което обяснява и бледото лице на болния, проявява се още като хемолитични кризи, стомашно-чревни разстройства, както и нервно-психични.

Човек, който страда от порфирия, обикновено пие човешка или животинска кръв. Човешката си я набавя от болниците, където има готови банки с кръв, а животинската от различните видове заклани животни и птици – пиле, кокошка, пуйка, овца, свиня, крава или други.

Вампирът кръвопиец изключително рядко може да умъртви човек, за да му изпие кръвта, но и този вариант не е изключен, има доказани случаи по света! А що се отнася до енергийните вампири, то това са хора, които се “хранят” с чиста човешка енергия или още така наречената прана.

Те сами по себе си предизвикват по-голям интерес, тъй като се намират навсякъде около нас.
- Нека се спрем тогава на тях. Разкажи ни по-подробно какво представляват те?
- Основно енергийните вампири също се делят на два вида – слънчеви (агресивни) и лунни (пасивни). Енергията на слънчевите вампири е гореща и суха и винаги агресивна.

Това са жестоки хора, за които обикновено се изказваме като за “кръвопийци” или пък садисти. Това са хора, при които преобладава в най-висша форма егоизмът.
Те първи нападат жертвата си, като я провокират чрез скандали и обиди, и предизвикват у нея душевна и физическа болка.

Слънчевият енергиен вампир действа нагло и предизвиква у жертвата взрив от негодувание, породен от дълбокото оскърбление. Той действа съвсем открито дори когато има и скрити намерения. Слънчевият енергиен вампир е движен от завистта, злобата, ненавистта и враждебността. Това е неговият енергиен свят, той друг и не познава.

Ако жертвата не реагира на провокациите на слънчевия вампир, той е способен дори да я удари, само и само да се впие в нейния енергиен запас. Слънчевият вампир е способен само за миг да изсмуче енергията на донора си, и то до пълно изчерпване.

От контактите с него кръвното налягане на жертвата пада рязко, възникват или се изострят сърдечно-съдови заболявания. При изсмукването на жизнената енергия от донора линиите по дланите на слънчевия вампир придобиват тъмночервен или виолетов оттенък, заместващ нормалния им цвят.

Слънчевият вампир се явява главен виновник за много човешки беди и страдания. Ще ти дам пример. Един ден в кабинета ми влезе г-жа Маркова, много слаба и с угаснал поглед. Сякаш за нея животът беше отдавна свършил. Беше много отчаяна и силно депресирана, защото според думите й ежедневно линеела и имала здравословни проблеми, само дето лекарите въпреки многобройните изследвания не констатирали никакво заболяване.

Често имала припадъци, но според електроенцефалографията картината на мозъчните ритми била идеална, т.е. жената не беше епилептичка. Също така често и рязко й падало кръвното и това бил единственият й по-сериозен здравословен проблем според лекарите.

Била ходила при много ясновидки, които всички до една са й казвали, че има направена тежка магия за смърт. Най-различни магьосници разваляли тежката магия, и то многократно, но не настъпвал никакъв положителен ефект. Напротив, нещата все повече се влошавали. Тя седна срещу мен и аз започнах да я диагностицирам.

Видях, че енергийното поле около нея едва-едва мъждукаше. Ореолът около физическото й тяло се разпростираше на не повече от един сантиметър, което говореше за изключително голям преразход на жизнена енергия.

Жената беше млада, на тридесет години, но изглеждаше като старица. Това явление само по себе си носеше почерка на енергиен вампир, който явно прекарваше по-голямата си част от времето около нея. Видях, че ставаше въпрос за съпруга й. Казах й, че тя живее със слънчев енергиен вампир, който ежеминутно изсмуква енергията й.

Тя ме погледна уплашено и каза, че това не е възможно. Тогава аз й описах подробно поведението и отношението на съпруга й към нея.

Казах й, че той е много скандална личност, която непрекъснато прави безпричинни забележки, ревнува я, държи й сметка за абсолютно всичко, като непрекъснато я нагрубява и обижда, като й говори, че тя е абсолютно ненужен човек на този свят, че не е добра домакиня, че не е добра в леглото, че не го обича и куп други подобни.

Казах й, че когато тя се опитва да не обръща внимание на упреците му и скандалното поведение, то той честичко я побийва, след което се усмирява и става добричък. Казах й, че са стигнали вече до развод, а имаха две деца. Тя ме погледна озадачено и потвърди, че всичко това е вярно.

Обясних й, че тя не е болна, а просто страда от недостиг на енергия, вследствие на което получава припадъци и кръвното й налягане рязко слиза в най-ниските стойности. Жената се притесни много и ме попита как да се справи с тази ситуация, без да се стига до развод.

Дадох й наставления как да се защитава от енергийните нападения на съпруга си, разясних й какъв разговор да проведе с него, за да му стане ясно какво прави. Посочих й как и откъде съпругът й може да си прави енергийните зареждания, без да изсмуква нейната жизнена енергия.

След около четири месеца жената отново ме посети. Учудването ми беше голямо. Когато я видях, едва я познах. Беше се подмладила, в очите й имаше живителна сила, а на лицето й грееше усмивка.

Похвали се, че нещата при нея и съпруга й вече са се оправили. Тук искам да отбележа, че ако подобен потърпевш не вземе своевременни и ефективни мерки да се отскубне от отровната хватка на енергийния вампир, наистина може да пострада до степен на тежко заболяване на физическото тяло.

Какво може да бъде то ли? Може да се стигне до злокачествени образувания, до тежки неврологични заболявания, както и до психически отклонения. Тази жена просто извади късмет!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Фрея
Фрея
01.04.2014 12:47
Кармата не може да се коригира, а и не трябва да се коригира. Това са толкова сложни и необятни неща, че никой смъртен не бива да се забърква, защото не ми се мисли, какво се случва с неговата карма! Не правете магии, нито за добро, нито за зло защото по вас полепват знаци, които ще се разчетат един ден и всеки ще си получи заслуженото! Живейте си живота, опитайте се само да се развивате духовно и мислете позитивно!
3
1
Кристен Петрова
Кристен Петрова
16.07.2013 16:03
Искам да ти кажа, че вече чета това 2-ри месец и съм на 7-я ред!ха ха ха
Не че чета бавно а е скучно!!!!
0
0
Десислава
Десислава
24.08.2011 14:11
Според описанието аз съм енергиен, слънчев вампир ?! И сега какво ?
0
0
11
11
12.06.2011 23:30
Първо искам за кажа на уважаемия МОНСТЕР, да не пише разни тъпи и беполезни коментари. На някого като не му изнася нещо, не го чете. Всичко, което е написано по-горе е вярно. Аз самата съм много добре запозната с тези паранормалии. И хора, наистина не пишете тъпи коментари като не разбирате, не се обаждайте.
0
0
DeMoN
DeMoN
12.06.2011 00:01
Ей, на тебе като ти не изнася, не чети.
0
0
Монстер
Монстер
06.06.2011 00:54
Ей, не си губи времето тук, а ходи да пишеш трилъри или каквото ти идва там, само не плаши хората с простащини. И без това ги има в изобилие в Бг. Между другото, аз ти изтърпях статията до 3-тия ред, и това е много да знаеш.
0
0