Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Ужасни и страховити кошмари, вече ме е страх да заспя

Ужасни и страховити кошмари, вече ме е страх да заспя

Ужасни и страховити кошмари, вече ме е страх да заспя
Здравейте, искам да споделя нещо с вас, моля се да ми дадете съвет. Имам периоди, може би давам пример, от 2 седмици сънувам най - ужасните кошмари.

После спирам да сънувам 2 седмици, след това всичко пак се повтаря. Напоследък сънищата стават все по страшни, будя се от ужас.

Преди 5 дена някъде, сънувах, че съм в тоалетна мизерна, миришеща ужасно. На другата вечер сънувам, че в апартамента ни има змия кобра и я виждам ясно.

След това, на третата сънувам най - ужасното, че ме хапе вампир на сън по ръката над китката. И се събудих от страх, цялата бях потна.

Ръката си я чувствах странно гадно и видях двете дупки в съня ми от ухапването, беше ужасно. Вече ме е страх дори да заспивам, не знам до кога ще продължава това.

След първия ми сън мъжът ми се разболя, след втория детето ми и след ухапването от вампира, аз последна се разболях.

Не знам дали сънищата ми са случайност, вече от както се помня, ми показват всичко какво ще се случи, но прекалено сташно става вече.

Моля за съвет или помощ.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
ивелина
ивелина
18.11.2011 17:18
ani и аз съм така и заспивам на светната крушка и това ми помага
0
0
борислав
борислав
22.02.2010 07:46
Аз съм на 11 години и се казвам Борислав. Аз понякога сънувам нещо и после се сбъдва. Например сънувах, че съм във физкултурния салон и има една раница с надписи и едно сиво яке. Сънувах го точно когато имах физическо и така и стана.
0
0
ani
ani
10.12.2009 20:17
Аз също сънувам лоши кошмари, будя се със срах, умора, плач и заспивам със страх отново, това е много често. Най - лошото е, че като сънувам нещо и се сбъдва. Например преди 3 нощи, сънувах, че моята колежка е изневерила на съпруга си, и днес разбрах, че това наистина се е случило преди 2 дни. Баща ми почина, когато аз бях на 17 години, много трудно го преживях, даже и на погребението му не можах да ходя, защо разбрах 2 седмци след погребението му. Сега често го сънувам, понякога ме нарянява на сън и го чуствам така сякаш, че е истина и се събуждам с пот и сълзи. А веднъж таман се бях унесла за броени минути, след като съм се унесла, не дълбоко да спя, усещах някаква тежест върху гърдите си, и нещо започна да ме души и усешах по някакъв начин, знаех, че е баща ми започна все по слно да ме стиска за гушата. Исках да изкрещя и да помръдна, но не можех и точно в тоя момент влезе съквартирантката ми в стаята. И светна лампата, тогава се събудих веднага. Но тялото ми беше изтръпнало, усещах студ в този момент и цялата бях препотена. Не можех да дишам и говоря - тя съквартирантката ми ме погледна, видя ме и ми вика: Ани, какво ти е ? Цялата си пребледняла, преди малко ти нямаше нищо. Като излязох от стята (минути преди да се унеса) аз не можех да и кажа и дума, минута след това се оправих и и разках. Веднага станах и раздадох вода и друго, каквото имах.
Имам чуството, че у мене има нещо. Знам, че не си го въобразявам, защото често сънувам духове. Веднага щом леко се унеса за заспя, усещала съм как тяло на дух лежи до мене. И в този момент, отново цялото ми тяло изтръпва, не мога да помръдна и нито да изрека дума, и усещам студ. Трудно е да го опиша с думи това, което сънувам и чуствам. Често се плаша от това.


0
0
nina
nina
03.12.2009 13:10
Може би в момента си по - депресирана и за това сънуваш кошмари. Аз също съм в такъв период и непрекъснато сънувам по два, три съна на вечер. Най - честият ми сън е, че съм в мръсна тоалетна или, че съм в баня и се къпя. И това винаги, когато съм разстроена за нещо. Снощи сънувах, че съм на гара. Имаше 3 влака. Аз се чудих, кой да хвана. Качвах се, слизах, пак се качвах и на края потеглих с единия. Сега разбирам, че сънищата наистина зависят от душевното състояние в момента. Така че, успокой се и мисли за хубави неща.
0
0
plamena
plamena
02.12.2009 23:25
Не се притеснявай мила, всичко ще отмине. Спокойно.
1
0