Вече ме е страх

Вече ме е страх
Вече ме е страх от самата себе си.

1. Не помня някои неща от миналото си 2. Когато играя на вън с децата и изведнъж няколко пъти като на лента виждам, че всичко това, което става съм го преживяла или съм го сънувала.

3. Чувам гласове в главата си и когато съм вън на разходка и тн. чувам, че някой говори и имам чуството, че някой е до мен или ме следи. 4. (за това не знам дали ще ми повярвате, ама това е истина ) Децата казват, че съм била с тях и съм правила нещо на час и ден когато съм си на село. :cry:

5. Имам чувството, че всяка година се повтаря като на лента едно и също става. 6. Вечер не спя спокойно, имам чуството, че някой е в стаята и иска да ми направи нещо. 7. Когато съм сама в къщи и постоянно някой ходи в коридора.

8. Когато гледам некролозите на хората (св и п ) и започва да ме боли главата и да започва тоя шум да става все по силен. 9. И когато чуя някой от тези гласове и погледна към небето или на далече, казвам (например ) че ще вали, а то всъщност грее чудесно слънце и след часове се заоблачава и вали страхотен дъжд.

Ходих на психиатър казаха, че съм много добре и ми няма, но аз си знам, че това продължава всяка година все повече и повече.

Моля ви, кажете ми поне какво е, само това искам да знам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
kaloian
kaloian
21.08.2011 01:45
Преминал съм и аз през това, и се оказа че не си измислям и не си внушавам. В началото търсих помощ от психолог, но той ми каза, че всичко ми е ОК. И знаете ли какво се оказа ? Всичко това е от вмешателства от същества от др. измерения, духове, астрали, демони и се случва постоянно на хиляди хора.
След време започнах да се интересувам повече и да попадам на такива като мен. В момента сме направили Фейсбук Група за хора, преживяли подобни случки и който иска може да заповяда или да ме потърси на скайп: kdon4ev.
0
0
александра
александра
11.08.2011 15:43
Според мен всичко се свежда до самовнушението, внушаваш си тези неща и те наистина започват да ти се случват. Наистина има много странни и необясними явления, с които се срещаме всеки ден. Просто трябва да си по-силна и да ги игнорираш със съзнанието си и да не мислиш за това, защото по този начин само се натоварваш излишно. Внуши си, че си добре и нищо странно не ти се случва. В противен случай, ако не настроиш съзнанието си, може да стане и по-лошо.
0
0
Valentin Kostadinov
Valentin Kostadinov
10.08.2011 20:23
За точка 2 си има обяснение, нарича се Дежа Вю. За другите не знам.
0
0
съни
съни
10.08.2011 09:21
Веднаж сънувах експлозия, но експлозивите бяха едни метални топчета. Аз ходя на танцова и в съня ми бяхме на репетиция, но видях момиче, което познавам, но не беше от танцовата. Аз и моя приятел Ивайло се скрихме в ъглите на стаята, а експлозивите бяха под масата на друг мой приятел, който играеше карти (Иван). Видях експлозията въпреки, че бях обърната с лице към стената, но тя беше като от вулкан. Усетих нещо ужасно по гърба си и после се видях в болница с гипсиран крак. Бягах с една моя възглавница от къщи и я размахвах на улицата за да спре кола и да ме закара вкъщи. Спря кола и ме заведе до пешеходната пътека, звъннах на домофона и мама каза: влизай, сякаш ме е очаквала да дойда точно сега. И във входа беше това момче, което ме преследваше, но аз не го познавам. Звъннах на звънеца, мама отвори, а вратата потъна на вътре от пантите си. Момчето и мама се смееха, аз плачех и едва и казвах какво е станало, но най-станното беше, че претърпях експлозия и я усетих по гърба ми, а бях с гипсиран крак и се прибирах у дома, а там беше само мама, нито тате, нито сестра ми бяха там. Моля ви, кажете какво означава започва, плаша се все повече, а съм само на 11.
0
0
лора
лора
08.08.2011 09:58
И на мен ми се случва нещо подобно, но вече свикнах. Не обичам да седя сама вкъщи, ако и на теб не ти харесва прави като мен - покани някой вкъщи като твой приятел или приятелка.
0
0