Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Страх ме е да заспя, виждам фигури, теглят ме, чувам звуци.

Страх ме е да заспя, виждам фигури, теглят ме, чувам звуци.

Страх ме е да заспя, виждам фигури, теглят ме, чувам звуци.
Ще ви разкажа няколко случая, които не мога да изтълкувам и се надявам вие да ми помогнете... Първият път беше преди няколко месеца. Гледах телевизия, бях легнала на леглото си , но ми се доспа и изключих телевизора.

Бях заспала, когато усетих натиск върху мен. Отворих очите си и видях фигура на бяла жена, очите, кожата, ръцете, всичко беше бяло, нямаше зеници, просто бели очи.

Държеше плик и бавно го насочваше към лицето ми, чувствах се парализирана, не можех нито да изкрещя, нито да се помръдна, просто извърнах глава настрани и с всичка сила направих опит да се преместя, тогава тя изчезна.

На следващата вечер пак заспах ( трудно, но успях ) тогава усетих как завивката ми се махна, сякаш някой я дърпаше, не обърнах внимание, защото помислих,че ми се привижда.

Отворих очите си и нещо ме дърпаше за крака много бавно, но сякаш не можех да мръдна. Отново затворих очите си , а на сутринта се събудих на земята! И последният случай, който и до днес ме плаши.

Бях на село, вечерта легнах ( аз и баба спим в една стая, на отделни легла) баба ми беше заспала, тъкмо се унасях и чух как майка ми мете счупени стъкла в коридора, когато погледнах, майка ми я нямаше.

Помислих, че ми се причува .. беше ме страх да заспя, изведнъж усетих как цялото ми тяло изтръпва и как очите ми се затварят и не мога да ги отворя, все едно нещо блъсна главата ми към възглавницата и не можех да помръдна.

Тогава чух крясък, след това как много ножове се удрят един в друг. Въпреки, че очите ми бяха затворени знаех, че съм будна, защото извиках много бавно майка ми. После заспах.

На сутринта баба ми ме попита какво ми е било, та съм извикала майка ми ... сигурна бях, че не беше сън!

Моля ви, ако някой може да ми каже какво означава всичко това ще се радвам,защото вече ме е страх да заспя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 6
54
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Andrianna
Andrianna
25.09.2012 21:29
" :)) " Не съм гледала този филм , ако беше от някой ужас щях да се радвам повярвай ми. И мерси за съвета :) А Бате Хакер , защо ти не вземеш един десен прав и не се оправят нещата? Не съм искала това да ми се случва, точно за това искам съвет, не тъп коментар!!!!!!!!!
0
0
:))
:))
23.09.2012 14:11
Докато четох това,си мислех за филма Паранормална активност.Не казвам,че си измисляш,просто ако си го гледала може да те е шокирал толкова много,че да ... не знам,да си въобразяваш заради него.Защото са ми разправяли,че заради филми на ужасите се е стигало до приспивателни.И да,казвай си молитва.Аз си казвам всяка вечер и съм адски благодарна и преди да заспя след,като съм я казала се чувствам някак си по-спокойна и че някой бди над мен.Пробвай,но бъди искрена.
0
0
Бате Хакер
Бате Хакер
13.09.2012 16:30
Вземай си редовно хапчетата, моето момиче, и всичко ще се оправи!
0
6
Мартина
Мартина
13.09.2012 10:06
И на мен ми се е случвало. Чувствата, които изпитваш се наричат сънна парализа. Прочети из нета за това. Единственото, което мога да те посъветвам и което ми помогна е преди да заспиш винаги да казваш молитвата ''Отче наш''. Помоли се ИСКРЕНО, от цялото си сърце. Можеш да кажеш и някакви твои думички, да се помолиш на Бог да те пази и закриля, и теб и тялото ти и душата ти, да не позволява на никакво зло да се доближава до теб и т.н. Ти си реши какво, важното е да идва от сърцето, не да повтаряш заучени фрази. И можеш да пробваш и друго нещо. В самите моменти, когато изпитвам парализата и не мога да помръдна, а чувствам чуждо присъствие около мен веднага започвам мислено да повтарям любов и светлина, любов и светлина, аз съм любов и светлина иии веднага ме отпуска и мога вече да се движа. Опитай. Ти няма да си в състояние да мърдаш, но ще си в състояние да мислиш, защото съзнанието ти не се обездвижва! Бъди силна и не падай духом. Помни и повтаряй, че Бог е с теб. Успех и много спокойни, приятни нощи от мен! :) Ти си по-силна от това нещо, което те притеснява, покажи му, че не те е страх и можеш да го изгониш мислено, и то няма да идва повече. Недей и да мислиш за него, защото привличаме това, за което мислим!
6
0
Melani Hristova
Melani Hristova
13.09.2012 09:25
И аз съм имала същия проблем само че по-различен.Страх ме е дори до тоалетната да отида,много е тъмно даже,и все гласове и тъмни фигури виждам .Успех и дано влезеш във форма!
0
0
Без име
Без име
12.09.2012 13:11
И аз съм имал такива сънища в който съм парализиран, немога да си отворя очите да помръдна или да извика, незнам какво означава това.
0
0