Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Вече чак ме е страх ..

Вече чак ме е страх ..

Вече чак ме е страх ..
Ще съм ви много благодарна, ако споделите мнение.
Значи пра-баба ми почина преди няколко години, вуйчо ми също почина преди няколко години.

Още когато почина вуйчо, понеже аз тогава бях по мъничка и не можех да отида на погребението му и отиде само баба ми. Точно на следващата вечер си спомням, че започнах да го сънувам, никога няма да забравя тези сънища.

В съня си го виждах на всякъде виждах го как излиза от апартамента на съседите ни, виждах го с жена му и дъщеря му, а аз постоянно задавах едни и същи въпроси, а те бяха : Вуйчо ти нали почина.

Бях питала мама какво значи това, тя ми каза, че може би е защото не съм отишла на погребението му. По едно време всички тези сънища бяха спрели докато не почина пра-баба ми.

В същият ден, в който тя почина ме беше страх дори да стоя у нас. Вратата в стаята, в която я бяха сложили беше полу-прозрачна и я видях за секунди. Целият ден бях у съседите, дори вечерта ме беше страх да се прибера у нас да спя за това ме оставиха у съседите ни.

Не отидох на погребението защото ме беше страх и след няколко дни започнах да сънувам и нея. Изтълкувах си го, че може би защото и на нейното погребение не съм отишла, баба ми ми каза, че може би е и вид сбогуване, но доста пъти я сънувах.

И сънищата пак бяха някакви, че излиза от апартамента на съседите ни и т.н. Доста време не бях сънувала вече нито нея, нито вуйчо, но преди няколко дни пак сънувах сън с вуйчо ми и вече започвам да се плаша.

В съновника четох, че не е на хубаво когато сънуваш, че говориш със свой починал роднина. А вашето мнение какво е ?!?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
vesi andonova
vesi andonova
26.04.2012 12:50
Моето мнение като изпатила като теб е да си подадеш на близките или дори на съседите си е достатъчно купи бонбони ако пушат и една кутия цигари съобразено с това дали вуйчо ти е пушел защото не вярвам да е пушела пра баба ти след това иди и си запали свещичка за здраве на семейството където се слагат горе и за мъртвите където се слагат долу незнам дали си набожна аз не съм но въпреки това го направих и вече не сънувам подобни сънищо като при мен беше с дядо ми и чичо ми който за мен бяха златни казват че не е за лошо казват че не са могли да се сбогуват с теб или са искали да ти кажат нещо при мен стана точно 5 дни след като родих и така докато не направих това което е по горе в редовете надявам се и на теб да ти помогне
0
0
Weronika
Weronika
25.04.2012 18:54
тва със съседите има голяма логика не се бях замисляла .. макар че ги познавам от малка и бях там само в деня в който почина баба ми но наистина има голяма логика !!
0
0
ony
ony
20.04.2012 19:45
Може би е от уплах,но според мен не бива да ходиш у съседите ти.Не знам защо Така си мисля.Щом във всеки сън излизат от там,значи има нещо свързано с тях...
0
0
Ели Граменова
Според мен просто си се уплашила затова ги сънуваш .. Опитай се да преодолееш този страх и няма да ги сънуваш ..
0
0
kamelia
kamelia
20.04.2012 00:52
колкото повече мислиш за това толкова повече ще ги сънуваш
0
0
Weronika
Weronika
19.04.2012 00:13
за коментара : въх съвсем сериозно разтреперах се .. какво да ти кажа аз го преживявам и наитина е много страшно не вярвах в тези работи докъто не ми се случи и за сега от няколко дни спряха тези сънища .. започвам да си мисля че ги сънувам,защото искат да ми кажат нещо не знам ....
0
0
Кристиян
Кристиян
17.04.2012 18:13
Няма да ти казвам защо и какви могат да са вариантите за това явление,но ще ти кажа как да го превъзмогнеш.
Прочети си киприянова молитва която можеш да вземеш от нета.
Прави го всяка вечер докато не спреш да сънуваш и по един прочит е достатъчен.Още първата вечер ще установиш резултат .
0
0
ani
ani
16.04.2012 18:06
Въх съвсем сериозно разтреперих се
0
0