Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах детайлно сватбата ми

Сънувах детайлно сватбата ми

Сънувах детайлно сватбата ми
Сънувах сватбата си. Венчах се с този, когото мисля за МОЯТЯ половинка, или още казано-онзи,единственият и неповторимият. Ние с него се познаваме от няколко години.

Бяхме застанали един срещу друг-аз от дясната,а той от лявата страна. Между нас вместо свещеник стоеше Иисус Христос-изглежда той изпълняваше ролята на свещеник.Около нас имаше бели облаци и светлина-явно бяхме на небето.

Аз и той(единствения) се усмихвахме един на друг.Ако някой може да ми каже дали този сън се отнася за близкото бъдеще,или е пророчески и ми показва,че наистина ще се омъжа за този един-единствен,и какво означава?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ива
Ива
13.02.2013 14:15
По-скоро означава точно обратното.Ако се ожениш за него ще прекараш живота си в Ад.Повярвай ми символиката е ясна.Не ви е венчал Христос а дявола защото в сънищата той се представя за най-чистия и невинен. Често се явява като светец, бог или малко бебе, а понякога и като чиста и неопетнена девойка.Ти стоиш отдясно а любимия ти отляво.В реалноста и най-вече според канона на църквата е точно обратното.Даваш ли си сметка какво си причиняваш с този човек? Може да е късно когато го осъзнаеш.
0
0