Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах сватбата на бившият ми с най - добрата ми приятелка

Сънувах сватбата на бившият ми с най - добрата ми приятелка

Сънувах сватбата на бившият ми с най - добрата ми приятелка
Сънувам вече три седмици подред само четвъртък срещу петък един и същи сън. Сънят ми е с бившият ми, с който сме разделени вече година.

И сега той ходи с най-добрата ми приятелка, а аз скъсах с него заради братовчед му.

И така сънувах, че се жени за нея и че тя е с бяла рокля. Имаше много хора и аз тъкмо бях се върнала от Холандия, и съм отишла при него и той ми каза: имаш нещо на врата и ме целуна, а аз само мълчах и гледах.

След това той каза: виждаш ли, че не си приятелка и само ме нападаш и аз нищо не съм казала, само съм мълчала.

И отидох при моята приятелка и тя играе пред мен, смее се, а пък аз само плача много.

На втората седмица сънувам същото. И тая седмица сънувах, че бившият ми си идва от Гърция и пак беше сватбата му. Аз бях в някаква стая и той дойде при мен и ми каза: защо тръгна с братовчед ми, сега хубаво ли е ?

Той плачеше и крещеше, аз също. А пък моята приятелка, пак беше много щастлива и весела.

Много се притеснявам, че той не е добре и мисля да му звънна, но пък приятелката му може да се скара с него заради това.

Ако знаете какво може да значи сънят ми, моля ви кажете. А пък аз знам, че четвъртък срещу петък, сънищата се сбъдват и затова се притеснявам.

Пощата ми е: jjj021095@abv.bg. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
kati
kati
26.09.2010 03:13
Ти ще се радваш, но те двамата не. Обади му се, но гледай да е сам, за да може спокойно да говоди и да те изслуша. Успех.
0
0
bibi miro
bibi miro
25.09.2010 11:47
Да бе, тя го е зарязала, пък сега ще му звъни. Ако си се притеснявала за него, тогава нямало е да постъпиш по този начин. А може би е имало причина, ти си знаеш ? Сватбата не е на хубаво. Това, че се смее приятелката ти значи, че ще се ядосва за нещо, ще страдат и двамата. В случая ти си облагодетелствана. Щом плачеш на сън, ще се радваш на яве. Независимо от това, че си постъпила лошо, но както казах, може пък да си имала причина за това. Това, че той ти говори в съня тези неща, може би означава,че ти е простил. Успех.
0
0
Ели
Ели
25.09.2010 10:04
Сватбата не е никак хубаво. Това, че го сънуваш постоянно означава, че трябва да направиш нещо, нещо ще стане. Това, че приятелката ти се смее е лошо, означава, че ще плаче. А ти, когато плачеш ще се радваш. Обади се на бившия да го чуеш, лошо няма, разкажи му, че го сънуваш. Успех.
0
0