Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Какво да правя - Скорпион със Скорпион

Какво да правя - Скорпион със Скорпион

Какво да правя - Скорпион със Скорпион
Аз съм Скорпион и съм ужилена от скорпион. От известно време съм влюбена в скорпион. С него имаме много допирни точки мисли, сънища и т. нат.. Когато съм с него не изпитвам никакво съмнение за бъдеще с него, както с другите.

Но никога не сме били заедно, защото аз си имам приятел (не съм му изневерила) отделно рядко се прибирам в родния си град. Учех в друг град където и живях с приятеля ми. Постоянно се предизвикваме.

Когато сме заедно си говорим по един особен начин, който само едни скорпиони могат да разберат с друга зодия не мога да говоря така. Той ми казва, че не съм негов тип, но май не е баш така, защото когато се отдръпна намира някакъв начин да се свържи с мен. Споделя неща с мен, които с друг не е е споделял.

Казвал ми го е и не знаел защо. Мисля, че е объркан, веднъж едва не ми изкрещя, че не иска да ме опознава, нямало смисъл, имала съм приятел и скоро ще си тръгна. Но аз не спирам да мисля за него и нещо в мен ме кара да не се отказвам от него, а и да го направя нещо пак ни среща. Двамата имаме силна интуиция, понякога го усещам.

Кога му е гузно, малко след това ми пише, усетих веднъж, че ще се прибира след 2 дена без да знам и наистина беше така. Както и други неща. Сега си има нова приятелка която е близнаци, също като моя приятел.

Не е хубава, аз съм по хубава. Но откакто тръгна с нея, забелязах, че по така ми пише и дори ми се обади нещо което прави рядко, сякаш да остави вратичка не знам. Май не иска да ме губи, и опитва може и под съзнателно да ми покаже нещо. Последния път като се видяхме, разбрах, че не е влюбен, а май само се забавлява.

Дори ми каза след колко време мисли да я зареже, дори не знам защо ми даде тази информация. Каза ми , че е с няколко мисли преди мен. Виждам, че съм му интересна. . Каза ми, че с нея нямали никакви допирни точки, а с мен доста и това не му допадало в отношенията ни. Аз съм на мнение, защото най дългата му връзка е месец, че просто не знае какво е да нямаш с някой допирни точки и какво е да имаш.

Аз осъзнах, се пак ходя с близнаци и понякога се чувствам самотна и неразбрана, а с това момче не е така. Интересувам се от езотерична наука, както и той, това много ми харесва, защото може заедно да практикуваме и да обменяме информация, нещо което с моя приятел няма как да стане... той изобщо не се интересува от такива неща. Дори веднъж ги нарече глупости с което много ме обиди. Но както и да е. С този скорпион много си приличаме и мен това ми харесва. Надявам се и той с времето да го разбере. Личи се , че не съм му безразлична но е дръпнат.

Когато ми говори забелязвам, че гледа всяка моя реакция следи ме с поглед. Казва ми, че ако има нещо между нас ще е само секс, но виждам, че не е така. А и това беше отдавна когато ми го каза. Мисля, че вече не го мисли ( никога не съм спала с него). Казва, че нищо няма да се получи, но държанието му говори друго. Хем така , хем така....

Когато съм в другия град, с него се чуваме от време на време. Дори веднъж поиска да правим виртуален секс, което супер много ме учуди, защото винаги е бил много прикрит и сдържан, а още ходеше с онова момиче. Когато се върнах в моя роден град се видяхме, когато се опитах да поговорим а това което беше станало и евентуално бъдещи отношения, той ми каза да забравя, че съм била филмарка. Абе много ме нападна.

Ядосах се и маже да се каже че му теглих майните. След месец се разделих с дългогодишния ми приятел и тръгнах с друго момче, с което съм и до днес. Той се държи прекрасно с мен много ме обича, глези. След като го направих официално и в фейсбук.

Въпросния скорпион ме махна от скайпа си. Без да се сме си писали откакто се скарахме, две седмици след като се бяхме скарали и той се раздели с неговата. Видяхме се след 2 месеца на един рожден ден не си говорихме но тайно си хвърляхме по някой друг поглед а бях с новия ми. Вече мина половин година от тогава, и не знам какво ми става, почнах пак да мисля за него.

Пратих му пълномощно в скайп не го прие но същия ден си изтри и фейсбука, не знам съвпадение ли какво беше. Но според някой има чувства към мен, а аз не знам не че има значение но го мисля, не го търся но изпитвам голяма нужда да го видя, просто да го видя. Не знам какво да правя...

Искам да добавя, че той е такъв човек, че ако харесва някой, но нищо няма да стане, почва да го избягва, докато не го премахне от живота си. Така му е по лесно да забрави. Опита се и с мен така да направи с претекст като поисках обяснение, че уж да съм можела да го забравя. Естествено не допуснах това да се случи.

Понякога се опитва, когато сме сред компания, да не ме гледа, ама толкова се старае, че чак смешно ми става. Личи си много. Изведнъж го обажда друг факс да се държи много по топло. Отначало когато сме сред хора се държи дръпнато, но с напредване на времето започва да ме заговаря все повече и повече. А когато сме двамата, сякаш е друга реалност. Може да говорим с часове и ме спира да ме гледа, наблюдава, както и аз него.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 4
51
41
31
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Aleksandra Asja
Aleksandra Asja
26.10.2017 12:51
И също така съвет-или зарязвай твоя и започнете връзка със скорпиона ,пък каквото е писано..Или спрете само да си играете детски игрички-ама аз го погледнах ,ама той ме погледна ,ама трие ме от скайп и т.н.Бъдете големи хора и говорете-Искаш ли да пробваме да сме заедно или не??Ако не-Довиждане.Има ои други скорпиони с които пак ще се почувстваш така.Те по принцип са такива-мистични,интересуват се от езотерика.и т.н.Незнам на колко години сте ,но се държите адски незряло и ако така продължавате нищо няма да стане между вас.или действаш или губиш.Успех!
1
0
Aleksandra Asja
Aleksandra Asja
26.10.2017 12:46
Аз съм жена близнаци и моят мъж е скорпион.Ще кажа ,че не всичко опира до зодията.Аз се интересувам от езотерика,религия,мистика.Двамата имаме адски много допирни точки ,все едно сме две половини на едно цяло.двамата сме като пламък.Всичко е до химия и как си пасват двама човека,убедих се ,че зодиите са просто малка част от картината
0
0
Джан
Джан
13.02.2015 19:45
Пише скорпионка, която вече цели 6 години е със скорпион. Мъжете скорпиони са толкова гадни, колкото и готини. Както ги научиш така си остават и занапред. :)
1
1
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
05.02.2014 12:28
Това са явни знаци за обич и ако не направиш първата крачка после ще съжаляваш.Успех.
0
2
М.Радева
М.Радева
05.02.2014 08:03
не си губи времето , скорпионьт си е скорпион , щом ти е казал че между вас няма да се получи значи е така.Повярвай казва ти го един скорпион
2
1
Ив
Ив
06.02.2013 00:37
И какво направи?
0
1
Адейна
Адейна
03.02.2013 15:48
И при мен е почти съшото,само че аз съм Стрелец,и момчето което харесвам съшо!
0
1