Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Преди години сънувах отвъдното

Преди години сънувах отвъдното

Преди години сънувах отвъдното
Спомних си за един доста стар сън и реших да ви го разкажа.

Преди повече от пет години, сънувах, че съм непознато момиче, на което баща му умира. Не знам по какви причини, обаче в съня ми аз трябваше да придружа баща си до отвъдното и после пак да се върна в нашия свят.

Когато пристигнахме в отвъдното, съзряхме един съвършен свят, свят без рамки и ограничения, свят в който човешккото съзнание има достъп до всякаква информаци, където можеш да бъдеш където и когато пожелаеш, а време и пространство са понятия лишено от смисъл. Всички живееха в мир един с друг.

Изпратих баща си, а после отново се върнах в нашия свят. Но само след няколко дни баща ми се завърна - беше избягал.

В нашият свят обаче, той беше жив труп и бавно се разлагаше. Попитах го защо е избягал от един така съвършен свят. А той ми отвърна, че не всичко е толкова просто и че не мога да разбера причините му.

Но, че когато един ден умра, сама ще разбера, че човек понякога не иска да знае всичко и не желае да има достъп до всичкото познание във вселената.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
yanitsa
yanitsa
22.11.2009 23:17
Здравей. Това, което си сънувала е, как да кажа, е част от една реалност, която съществува паралелно с нашия свят и за която знаят само определени хора, които са готови да приемат тази и нформация и я разбират. Това, което си сънувала, може да не е дори сън или да е спомен от минал живот. Трябва да си спомниш и други подробности. Препоръчвам ти да прочетеш няколко книги. Така наистина ще повярваш, че това, което си сънувала всъщност е реалност. Книгите са на езотерична тема и се казват: "Селестинското пророчество", " Десетото откровение" и " Тайната на Шамбала". Ще се очудиш от това, което ще прочетеш в тях и ще откриеш много общи неща от съня ти. Авторът се казва Джеймс Ретфилд. Можеш да пишеш отново, ако желаеш да разбереш повече или се сетиш за подробности. Ако мога да помогна, бих отговорила.
2
0
дани
дани
22.11.2009 13:51
Странно.
0
0