Преди години мой роднина ми правеше магии

Преди години мой роднина ми правеше магии
Снимка: sanovnik.bg
Здравейте! Преди години мой роднина ми правеше магии. Отидох на врачка и тя ми каза, че в къщата ми има нещо, което не си е на мястото. След дълго търсене открих кесийка пълна с копчета.

Впечатление ми направи, че всеки път когато гореспоменатият роднина ми идваше на гости, откривах копчета разпръснати из цялата къща. Изчетох много форуми, но така и не открих нищо.

Ще съм ви много благодарна, ако ми разясните каква роля играят копчетата в правенето на магии.

Благодаря предварително!

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Диана
Диана
08.06.2015 09:36
здравей , не се съсредоточавай в копчетата ами отиди на църква и нека някой свещеник се помоли за теб и дома ти след това ти се моли на Господ със свои думи и вземи светена вода от молитвите на СВ Киприян наистина помага .... от опит ти го казвам но всичко това действа само ако вярваш че има Господ и че той може да ти помогне...а и най - важното този роднина го изолирай до колкото е възможно от обкръжението си!
0
0
БУРЧИН
БУРЧИН
31.03.2012 00:23
И АЗ НЕ САМ ЧУВАЛА ЗА КОПЧЕТА , НО ЗА ЯЙЦА И АЗ САМ ЧУВАЛА.НО МОЖЕБИ КОПЧЕТАТА СА ЗНАК ЗА НЕЩО ЛОШО ЗАЩОТО ВСЕ ПАК ЗА БИЛИ ОТКРИТИ САМО КОГАТО РОДНИНИТЕ ИДВАТ ИЛИ ПАК НЕЩО ТАКОВА И АЗ НЕЗНАМ СЪС СИГОРНОСТ КАКВО Е НО СИГОРНО Е НЯКАКЪВ ЗНАК
0
1
Силви
Силви
11.01.2012 22:38
За копчета не съм чувала но за яйца да! Когато почина внезапно дядо ми след смъртта му почиствахме и намерихме 3 яйца на необикновено място. Приятелка на баба ми ни каза че това е магия за смърт и трябва да се хвърлят на кръстопът.Не вярвах на магии и не искам да вярвам , но начинът по който дядо почина ми казва друго...
0
0
112
112
11.12.2011 14:53
Веднъж пък аз намерих едно яйце в градинската барака. Беше оставено в една лейка. Беше задръстено отвсякъде не знам как е сложено там. Яйцето беше бяло и само едно. Нямаме кокошки съседите също. Взех яйцето и го сложих в хладилника. На другия ден го хвърлих отдалече и то се счупи в една ограда. Когато се прибрах започнахме да лепим тапети. Един гювеч падна и се счупи . Когато посегнах да го вдигна ми се разряза пръста . Всичко стана в кръв . До днес имам белег. Беше петък 13-ти. От тогава на този ден не правя нищо.
0
1
Вера
Вера
12.09.2011 11:07
Хубавото е, че сте живи и здрави. При мен се получи друго, преди години някой ни хвърляше яйца в двора, много яйца и един ден майка ми намери едно цяло яйце и го взе с ръка. Излязохме на улицата и тя го хвърли, беше развалено! След това беше лоошоо,майка ми се разболя от рак на костите и си отиде след половин година. След това почнах да чета за магии и знам вече, че ако някой намери нещо странно, да не го взима в ръце! Не знам кой ги е правил тези магарии, но наблюдавам съседи и роднини, да видя ще има ли възмездие за това дело.
0
0
фифи
фифи
18.08.2011 10:45
100% роднината ти има против теб или семейството ти. Копчетата служат за урочасване!
0
0
Силвия Георгиева
Силвия Георгиева
05.08.2011 22:19
За магии съм чувала разни неща от моята баба, но обещавам като я видя тия дни и ще я разпитам, да ми каже нещо. Тя преди се занимаваше не с магии, но с разни баенета, разваляния на магии.
0
0
kosatka
kosatka
05.08.2011 13:37
Брат ми беше бебе, когато това с магиите се случваше и имаше период, в който повече от 3 седмици, всяка вечер той плачеше и не можеше да спи нощем. Не помня как точно се случи да отидем при врачката, която му ля куршум и ни каза, че в къщата има нещо необичайно и когато го открием трябва да го изхвърлим в течаща вода. Така и направихме с копчетата, които открихме и същата вечер брат ми престана да плаче. Възможно е разбира се да е пълна случайност това, но винаги си остава и дозата съмнение.
0
0