Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Преди години мой роднина ми правеше магии

Преди години мой роднина ми правеше магии

Преди години мой роднина ми правеше магии
Здравейте! Преди години мой роднина ми правеше магии. Отидох на врачка и тя ми каза, че в къщата ми има нещо, което не си е на мястото. След дълго търсене открих кесийка пълна с копчета.

Впечатление ми направи, че всеки път когато гореспоменатият роднина ми идваше на гости, откривах копчета разпръснати из цялата къща. Изчетох много форуми, но така и не открих нищо.

Ще съм ви много благодарна, ако ми разясните каква роля играят копчетата в правенето на магии.

Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Диана
Диана
08.06.2015 09:36
здравей , не се съсредоточавай в копчетата ами отиди на църква и нека някой свещеник се помоли за теб и дома ти след това ти се моли на Господ със свои думи и вземи светена вода от молитвите на СВ Киприян наистина помага .... от опит ти го казвам но всичко това действа само ако вярваш че има Господ и че той може да ти помогне...а и най - важното този роднина го изолирай до колкото е възможно от обкръжението си!
0
0
БУРЧИН
БУРЧИН
31.03.2012 00:23
И АЗ НЕ САМ ЧУВАЛА ЗА КОПЧЕТА , НО ЗА ЯЙЦА И АЗ САМ ЧУВАЛА.НО МОЖЕБИ КОПЧЕТАТА СА ЗНАК ЗА НЕЩО ЛОШО ЗАЩОТО ВСЕ ПАК ЗА БИЛИ ОТКРИТИ САМО КОГАТО РОДНИНИТЕ ИДВАТ ИЛИ ПАК НЕЩО ТАКОВА И АЗ НЕЗНАМ СЪС СИГОРНОСТ КАКВО Е НО СИГОРНО Е НЯКАКЪВ ЗНАК
0
1
Силви
Силви
11.01.2012 22:38
За копчета не съм чувала но за яйца да! Когато почина внезапно дядо ми след смъртта му почиствахме и намерихме 3 яйца на необикновено място. Приятелка на баба ми ни каза че това е магия за смърт и трябва да се хвърлят на кръстопът.Не вярвах на магии и не искам да вярвам , но начинът по който дядо почина ми казва друго...
0
0
112
112
11.12.2011 14:53
Веднъж пък аз намерих едно яйце в градинската барака. Беше оставено в една лейка. Беше задръстено отвсякъде не знам как е сложено там. Яйцето беше бяло и само едно. Нямаме кокошки съседите също. Взех яйцето и го сложих в хладилника. На другия ден го хвърлих отдалече и то се счупи в една ограда. Когато се прибрах започнахме да лепим тапети. Един гювеч падна и се счупи . Когато посегнах да го вдигна ми се разряза пръста . Всичко стана в кръв . До днес имам белег. Беше петък 13-ти. От тогава на този ден не правя нищо.
0
1
Вера
Вера
12.09.2011 11:07
Хубавото е, че сте живи и здрави. При мен се получи друго, преди години някой ни хвърляше яйца в двора, много яйца и един ден майка ми намери едно цяло яйце и го взе с ръка. Излязохме на улицата и тя го хвърли, беше развалено! След това беше лоошоо,майка ми се разболя от рак на костите и си отиде след половин година. След това почнах да чета за магии и знам вече, че ако някой намери нещо странно, да не го взима в ръце! Не знам кой ги е правил тези магарии, но наблюдавам съседи и роднини, да видя ще има ли възмездие за това дело.
0
0
фифи
фифи
18.08.2011 10:45
100% роднината ти има против теб или семейството ти. Копчетата служат за урочасване!
0
0
Силвия Георгиева
Силвия Георгиева
05.08.2011 22:19
За магии съм чувала разни неща от моята баба, но обещавам като я видя тия дни и ще я разпитам, да ми каже нещо. Тя преди се занимаваше не с магии, но с разни баенета, разваляния на магии.
0
0
kosatka
kosatka
05.08.2011 13:37
Брат ми беше бебе, когато това с магиите се случваше и имаше период, в който повече от 3 седмици, всяка вечер той плачеше и не можеше да спи нощем. Не помня как точно се случи да отидем при врачката, която му ля куршум и ни каза, че в къщата има нещо необичайно и когато го открием трябва да го изхвърлим в течаща вода. Така и направихме с копчетата, които открихме и същата вечер брат ми престана да плаче. Възможно е разбира се да е пълна случайност това, но винаги си остава и дозата съмнение.
0
0