Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»..Преди две години.. ◢◤

..Преди две години.. ◢◤

..Преди две години.. ◢◤
Едно лято, бях с мой приятел навън. И двамата бяхме в моето село. Той предложи да се разходим някъде и аз казах, че е добра идея да отидем в гората.

Минахме за по-пряко по една пътека, която ни доведе до старата фабрика за преработване на метали и сплави. Тя бе отдавна изоставена и в нея нямаше никой. Прозорците бяха разбити и вратите изпочупени. Решихме да влезем вътре и да видим какво има.

Леко отворих вратата и надникнах вътре. Имаше много кашони, кутии и рафтове, изпустяли с годините.
Колкото по-напред продължавахме, осъзнавахме, колко е пусто там..

Имаше най-различни метални части, пещи за топене на метал и всякакви такива неща. Този завод е работил преди много години, но сега е в окаяно състояние.. Тъкмо щяхме да излезем, когато видяхме един човек, който леко залиташе и имаше бутилка с бира в ръката..

Опитахме се безшумно да се измъкнем, но той ни видя и побегнахме надолу по пътеката.

- Спрете! викаше той, но ние не спирахме да бягаме
Той бягаше бързо за човек, употребявал алкохол.
Обърнахме се назад и в този момент, той се спъна в нещо, изпусна бутилката от бира и падна на земята.
Започнахме да бягаме още по-бързо, знаейки, че всеки момент

може да ни настигне..
Пресякохме главният път и отидохме вкъщи..
Това, което ни се случи бе доста неочаквано и странно..
И до днес не мога да си обясня защо ни гонеше този..
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Фиф
Фиф
10.12.2013 12:47
Мааалко е неприятно, че човек е пднал е тез двамата пъзлцовци са побегнали. Като те е страх от мечки не ходи в гората! Няма ли чоещинка във вас. Сам каза, че е било пълно с метал навсякъде, Не се ли замислихте, че може да се е наранил? И пиян да е бил- вие сте двама! Какво може да ви стори? Освен да ви попита за дребни и след кто му ги откажете да поиска да си поговорите?1 Ужас...
1
0
Suni Dani
Suni Dani
02.10.2013 16:33
И тук имахме неработеща гимназия, голямо училище, което е построено върху гробище и има разни слухове че е обитавана от духове.
Пияният може и да е бил пазач, защото и нашата гимназия бе в окаяно състояние но си имаше пазач, също като вашия човек - пиян:) сега гимназията е ремонтирана и направена в уж старчески дом.
0
0
Lili.
Lili.
14.08.2013 09:00
Веднъж с една приятелка минавахме покрай подобно място и някой ни замери с тухла. Нормално е за тези неща, просто не ходи там.
1
0
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
13.08.2013 10:18
Да, не търси нищо неестествено в този случай. Били сте на изоставено място, там е имало самотник, който е бил пиян. Просто избягвай такива места
1
0
Елеонора
Елеонора
11.08.2013 18:32
Алкохолът влияе различно на всеки. Не се стряскай, просто е бил един пиян мъж, сигурно няма къде другаде да иде, за това стои във фабриката. Не ходете повече там, лудите ходят най-често където няма хора ;)
0
0