Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Разпознах момче, което бях сънувала преди години

Разпознах момче, което бях сънувала преди години

Разпознах момче, което бях сънувала преди години
Скъпи читатели,
Преди години, още като малка, сънувах момче, което не бях виждала или поне не бях разпознала.

Вече втора година ходя на лагер, но тази година бяха два. Та на третият, доста бях общувала с това момче. Но не го бях разпознала.

Първият ми лагер, преди година беше с него и пак си бяхме общували. Имаше само една разлика - тогава той беше рус, а сега е с кафява коса. Едвам сега, когато учителката ми беше дала да снимам, към последните дни.

Разпознаването се случи точно след като го щракнах. Нещо се случи и си припомних този отдавна забравен сън, че съм сънувала него преди години, още преди да проходя.

Бях го сънувала точно в тази ситуация, в която го снимах - как се движи и балансира върху същата лента, върху която балансираше пред мен. Нищо не казах, продължих да снимам и след него но все още не разбирам как се случи това.

Затова бих искала помощ от вас. Защо го сънувах поне десетина години преди да го познавам ? И защо точно в момента, в който го бях снимала си го спомних и защо точно този момент бях сънувала ? И изобщо - как и защо се е случило това ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
сс
сс
19.07.2012 14:33
Доколото знам,преди да дойдеш на земята,получаваш нещо като пакет информация с кодови фрагменти за хора,които са важни за теб като душа-партньори,водачи и т.н.Тези фрагменти са като мълниеносни проблясъци свързани с различни усещания и ти се дават да ги помниш,за да разпознаеш важните хора.Това е така,защото след като получиш пълна амнезия за това коя е истинската ти същност,ти идваш тук,за да се учиш и да правиш свободни избори.Ако помнеше всичко,което знаеш,нямаше да напредваш,а щеше да си зависим от миналото.
0
0
Ив
Ив
18.07.2012 13:38
От Авторката:

Мисля че беше нещо като пророчески сън, все пак го видях след години и си го спомних, но защо и как още не разбирам.
0
0
АБВ
АБВ
18.07.2012 13:15
И на мен ми се случва да засичам фрагменти от сънища с реални лица или събития. Дори понякога знам каква е следващата реплика на опонента ми и то точно защото съм сънувала преди време същата ситуация и човека. Запознах се с човек от сънищата ми, от когото научих най-важния урок в живота си. Истината е, че в пълния хаос няма нищо случайно. Във вселената царят строги правила.
ОТ НАЧИНА НИ НА МИСЛЕНЕ И ИЗБОРИТЕ КОИТО ПРАВИМ ЗАВИСИ ЖИВОТА НИ ТУК И В ОТВЪДНОТО
Ти както и много други развити хора улавяш предварителна информация. Записвай си интересните за теб факти. Чети научни книги и размишлявай. Ще разбереш истини за които не си и подозирала. :)
0
0
Звезди
Звезди
17.07.2012 22:35
нз казват че до 3 години човек помни от миналия си живот и щом е било преди да проходиш значи може би е свързано със миналия ти живот,но пък щом е същия, на същата възраст все пак са се минали години...а и ако сънуваш някого не значи ,че той иска нещо от теб , а че ти искаш нещо от него...
0
0