Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Много странна случка

Много странна случка

Много странна случка
Здравейте. Може да ви се стори много тъпо, но наистина не съм от тези, които си измислят и пишат просто така за кеф. Ще ви разкажа нещо много странно.

Аз бях на 8. Веднъж братовчедка ми дойде и ми показа разни фокуси, нали знаете, детска работа. Бяхме деца, но..И имаше 3 чашки и една обикновена керемидка трябваше да я поставим под една от тях и да кажем някакво заклинание, не помня точно какво, беше отдавна.

И така трябваше, керемидкатада се появи на масата като изречеш заклинанието, но никога естествено не се получаваше защото беше просто игра. Останах сама, тя си тръгна.

Аз наредих чашките и сложих керемидката под средната чаша и си казах заклинанието и изведнъж тази керемидка се появи пред мен на масата, видях я с очите си как все едно някой невидим я сложи. Тогава много се зарадвах, че най - накрая се е получило.

Но в последствие, след време се замислих. Казах си, боже, това е нереално, необяснимо как се случи. Ако беше нещо, в което не съм сигурна, а аз бях толкова сигурна и го видях, че просто в друго не съм била така сигурна както видях това наистина, а не във въображения, дори си взех и си я запазих. Ей това, ако не е странно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
adela
adela
08.11.2011 17:41
Това явление се нарича телекинеза - движение на предмети от разстояние. Гениално! Способ на мозъка. Използваме едва 3% от неговите способности.
Има теория, според която по този начин са построени египетските пирамиди. При теб вероятно е станало несъзнателно. Ако се опиташ да си спомниш / след толкова години/какво точно си помислила, мобилизирала има вероятност да овладееш това. Успех.
2
0
лора
лора
25.10.2011 16:14
Странно. И на мен са ми се случвали подобни неща, но според мен е нормално, аз вярвам в магиите и не мисля, че трябва да се притесняваш или страхуваш. Не му обръщай много внимание и си живей живота!
0
0
Ivetoo
Ivetoo
25.10.2011 13:10
Не осъзнаваш даве, колко може всъщност да е шантав този свят. Мен ми се е случвало да спя у съседка. Няма никой у тях. И към 1 - 2 през ноща не знам със сигурност, чуваме шум. Отваряме стаята и гледаме съседната стая, бравата на врата се движи все едно някой се опитва да я отвори. Макар много силно да се натискаше и клатеше вратата, така и не се отвори. Толкова много пищяхме, но след малко спря. За да се успокоим решихме да си кажем, че е течение. Но реално това е невъзможно, все пак вятърът не може да натиска бравата на врата. Влязохме вътре, нямаше никой.
0
0