Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Много странни неща

Много странни неща

Много странни неща
Това лято сънувах на 2 пъти сънища с почината ми баба, които според мен имаха скрит смисъл. Ще ги споделя тук.

Първият го сънувах на 17.07. Сънувах, че с родителите ми и живата ми баба сме се преместили да живеем в Румъния и нашите ме пращат в град Шумен ( мястото, където живееше баба ми) за покупки.

Аз отидох. Валеше. Влязох в един магазин, но там нямаше никого освен едно момиче. В този момент чух някой да казва името ми. Обърнах се - нямаше никого.

Тогава влязоха баба ми и дядо ми ( но не мъжа и, а мъжа на другата ми баба). Не знам защо ги сънувах точно в тази комбинация, но се надявам да разбера по вашите коментари!

Вторият беше, че баба ми идва да ни види за 1 седмица. Казва ни, че умрелите имали право на 1 седмица да станат за малко живи, за да посетят близките си. Сънувах, че е дошла на селото на другата ми баба, казва се Радка.

Сънувах, че е с синьо-зелена рокля. Много рядко запомням с какъв цвят дрехи е дадения човек в сънищата ми, затова го споменах. Аз започнах да и разказвам за живота ми в последните 3 год., през които не сме се виждали.

Странното беше, че изобщо не се притеснявах от факта, че починалата ми баба е сега жива за малко. Смятах го за нещо съвсем нормално ?!

След това и разказах за училището и страховете си ( от духове - до този момент страшно много се страхувах от духове, не смеех сама да влизам в стаите, от 9-10 месеца бях така...) и баба ми каза да не се страхувам от духове, защото те не съществуват и че може случайно да ме е уплашила първите няколко седмици, тъй като е идвала у нас във Варна, за да ни види.

И това беше. Не разбрах точно защо сънувах това, но смятам, че може би наистина баба ме е гледала и като е видяла, че наистина много се страхувам, да е решила да ме накара да спра чрез сънищата - най-силното и въздействащото средство в моя живот!

Очаквам вашите мнения! Моля пишете! Благодаря ви!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Радостина
Радостина
14.06.2014 09:07
Баба ти те обича и ще те пази този сън означава че тя винаги ще е до теб и ще те подkрепя дори и мъртва. :)
1
0
Алекс
Алекс
21.10.2011 21:09
Странни сънища, но не мога да ти помогна! Съжалявам.
0
0