Икона

Икона
Здравейте !

Искам да споделя моята история. Не мисля, че в къщи има полтъргайст или дух, но имам една икона на Дева Мария с младенеца. Та тази икона вече два пъти пада сама.

Първия път беше на стената в хола, в рамка, точно над дивана, на който седим винаги. Една нощ падна, просто така, без да се скъса връзката и без да се отскубне пирона, все едно някой я взе и я трясна на земята.

Рамката се счупи. Дълго време седеше прибрана, сега от година седи отново в хола, но подпряна на стената върху една поставка и точно преди минути тя падна съвсем сама, при това падна по "очи" така да се каже и се захлупи, а по физичните закони трябваше да се приплъзне и да падне по гръб.

И което е още по-странно, че тя не падна при голямото земетресение в Перник, а живея в южните квартали на София на 7-ия етаж, където се усети доста силно и страшно.

Какво да си мисля, не знам. В момента преживявам сложен период от живота си, живея разделено със съпруга ми, работя на две места, за да издържам не до там порасналите си деца, изобщо често срещана картинка в България.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Гери Иванова
Гери Иванова
16.09.2012 21:41
Не обръщайте внимание!Просто насочете мислите си към Бог и говорете с него,като с приятел с цялата си любов.Аз така се научих да превъзмогвам трудностите.Просто като съм сама започвам да му говоря и да го моля да ми покаже верния път.Не мислете,че е демонична сила или други подобни обяснения.Всичко ще се нареди.
5
0
TeoShamSher
TeoShamSher
03.09.2012 11:53
Първото нещо, което можеш да направиш е да вземеш светена вода от църквата и тамян, като ги вземеш напръскай и прекади всеки ъгъл в апартамента си, с тамяна можеш да прекадиш и целия апартамент вместо само ъглите, но ъглите не ги пропускай там се крият злите сили. Ако имаш иконостас в къщи запали една свещичка, ако в момента в който я запалиш почне да препуква т.е. да не иска да се запали хубаво значи има нещо у вас и щом събаря иконата не е дошло с добри намерения, може ситуацията в която си сега да го е привлякло, понякога без да искаме ги привличаме с лоши мисли. Може някой да ти желая нещо лошо и несъзнателно да ти го е навлякъл на главата, аз вече не се учудвам, че хората почнаха да правят магии на други хора под път и над път. Пробвай първо със светената вода и тамяна, ако не се оправи положението пиши пак и ще ти намерим други начини.
4
1