Сънувах икона

Сънувах икона
Здравейте. Надявам се да ми помогнете при разтълкуването на съня ми. Преди няколко дни сънувах как пред мен застана мъж, облечен в бяла риза.

Не виждах главата му, а само тялото - от раменете до талията. Подаде ми икона с изобразени на нея двама светци с дълги бради.

Поех я, като в първия момент се зачудих дали вече нямам такава, а когато пожелах да го попитам кои са светците се събудих.

Имам сериозен проблем със съпруга си и вярвам, че само Бог може да ми помогне. Благодаря ви предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Mariqna
Mariqna
20.07.2016 13:41
Веднтж дънувах икона на Св. Николай Чудотворец и след около годиба и полоеина разпознах нястото където на отлриванвто на параклиса три дни ми ставаше лошо. Гласове ме преьупреждаваха да орида на болница. Благидаря на Бог и на Светците които ми помогнаха и най-много на Св. Богородица, Св. Николай Чудотворец и Св. МИНА! СЛАВА НА ИСУС ХРИСТОС!
0
0
Very_light1
Very_light1
02.09.2010 10:00
До Надя: Не знам дали ще го прочетете, но исках да споделя как намерих иконата от съня ми. След като прочетох вашият съвет, реших да мина през кварталния параклис и да разпитам, кои могат да бъдат тези светци, а и да запаля свещ за здраве. Купувайки свещите забелязах на една етажерка буквално натикани няколко картички с икони, всякаш забравени, оставени на страни и то с двама светци. Казах си, ето това са моите светци, взимам ги независимо кои са. Когато жената ми ги подаде, аз я попитах кои са те и отговора й ме смая - Това са Кирил и Методий. Някак си все едно сами се намерихме. Благодаря за вниманието.
0
0
Very-light
Very-light
01.09.2010 11:27
Търсих много в интернет и не знам защо, но смятам, че са Св. Св. Кирил и Методий. Поне визуално най-много се доближават до тези, които видях в съня ми. Благодаря за насоката.
0
0
Надя
Надя
31.08.2010 13:29
Разбери кои са светците и непременно си купи иконата. В определеният момент тя ще ти помогне.
0
0