Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах икона на Дева Мария и Иисус Христос

Сънувах икона на Дева Мария и Иисус Христос

Сънувах икона на Дева Мария и Иисус Христос
Здравейте. Снощи сънувах нещо много необичайо и странно, днес цял ден мисля за това и реших да ви попитам за него. Чувствам се някак си виновна, че го пиша, но моля ви кажете ми какво означава!

Бях на някакво място където всичко беше бяло и около мен имаше хора. Видях, че недалече от мен на висок стол седеше мъж, също облечен в бяло, с дълга коса и брада. Погледна към мен и ми посочи с ръка да отида.

Аз станах и осъзнах че аз също съм облечена в бяло (беше нещо като рокля) и видях, че в ръцете си държа черно-бяла икона на Дева Мария и Иисус Христос. (имах чувството, че аз съм я рисувала).

Отидох до мъжа, който седеше и му казах, че Мария не е майка на Иисус. Той ме погледна, усмихна ми се и ми каза "Знам". (не го каза на български, а на някакъв друг език, но някак си го разбрах). Тогава се събудих.

Не ме нападайте и моля ви не се обиждайте от този сън, не знам защо го сънувах и търся съвет!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
раина
раина
21.11.2011 17:39
антихриста е вече тук ,Барак Обама.Може би имаш нужда от помошт,отиди на црква запали свешта дано не е ништо страшно
0
0
знаещ
знаещ
21.11.2011 16:47
внимавай това може да е антихриста ,които ще се представи за христос....съвсем скоро - сега може би е на 12-15 години до 10 г ще чуем за него....
0
0
Марги
Марги
21.11.2011 10:25
Здравей, мило момиче. Този сън определено е много интересен. Няма основание някой да ти се сърди, за това, което си сънувала. Такива сънища обикновено се наричат "пророчески". Аз бих те посъветвала да не се страхуваш, да не се притесняваш и да не чувстваш вина, за това, което сънуваш. По скоро, би могла да си ги записваш, и след време може да получиш дарба да помагаш на хората. Този сън е показателен, определено не е случаен. Ти си видяла Светия Отец, а това може да има някаква връзка със следващи събития и сънища. Аз те съветвам да не се страхуваш. Опитвай се да следваш знаците, тогава ще видиш, че нищо не е случайно на този свят. Желая ти успех и вяра :)
0
0