Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Бях като герой от електронна игра

Бях като герой от електронна игра

Бях като герой от електронна игра
Снощи сънувах, че съм в нещо като парк, който се намира в Турция. Беше много красиво мястото. Имаше супер много зеленина, моренце и водопадченца.

Бях с приятелии само, че имаше едно момиченце с нас, не знам дали беше малко или на 15 - 17 години, просто нямам спомен. В това място всичко си беше направено като нива от някаква игра.

Примерно като на супер марио на едното ниво, минаваш покрай зеленина и обираш стотинки. На другото си под морето, нещо такова беше и ние с това момиченце си вървяхме по напред от приятелите ми и си правихме снимки.

Но, не щеш ли имаше някакви момчета, които нещо се заядоха след нас и тръгнахме. Нищо не се случи само, че по напред имаше една греда, по която трябва да минеш. От долу е море и тая греда играеше ролята на буна.

И така, тръгнах аз да минавам първи, само че паднах от вътршната страна и се оказа, че не е море, а просто макет. Добре до тук всичко беше отлично, само че нещо подадох на това момиченце, шишенце мисля, че беше и тя не го хвна и то падна в другата страна, във външната, където е море.

И тя скочи да го вземе. Почна да се дави, след това и аз скочих да я спасяам, макар че не мога да плувам и накрая излязахме от морето. Какво ще рече този сън ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати