Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Иконите започнаха да губят цвят

Иконите започнаха да губят цвят

Иконите започнаха да губят цвят
Веднъж сънувах наистина много странен и обезпокоителен сън, който ме накара да вярвам, че всъщност не съм обикновен човек. Е, ето го и съня.

Бях в родният си град, но сякаш беше променен стотици пъти повече отколкото се предполага. Помислих си, че сънувам бъдещето, но аз бях съвсем същата, тоест не бях се променила изобщо.

Аз и още две мои приятелки търсехме някого защото имахме нещо като мисия да му занесем някакъв определен предмет, но дори аз не знаех какъв е той. Така и не разбрах, основното обаче беше, че срещнах човек, който знаеше къде е този, който търся.

Каза ми, че е на някакво тържество или на кино, нещо такова, даде ми точни наставления за местоположението. Аз и приятелките ми си помислихме, че няма смисъл да го търсим защото в залата имаше прекалено много хора и просто си губим времето.

Решихме да го изчакаме след като излезе. Почакахме малко, наблизо имаше един фризьорски салон, решихме да се отбием. На масата при едно канапе във фризьорския салон имаше списание, в което пишеше следното скандално: мним убиец е на свобода из града и т.н.

След като го прочетох, незнайно как се озовах на последният етаж на черквата, не знам точно какво стана, но всички икони започнаха да остаряват и да губят цвят, всички стенописи в черквата избледняваха и се изпаряваха.

Излязох пред черквата, там цареше паника. Казах на всички какво се е случило, те започнаха да ми крещят, проклета да съм, да ми говорят, че съм сатана, че съм изпратена от ада и т.н.

След това си бях в къщи, бях на колене и плачех, как може да съм сатана или нещо подобно. Над главата ми имаше една икона на Дева Мария. Двете ми приятелки ме успокояваха.

Докато плачех иконата беше много стара, но сякаш започна да оживява, цветът на ореола на Дева Мария беше много по - ярко златисто отколкото винаги е бил. Тя започна сякаш да свети, да лъщи. След няколко минути се качих на вторият етаж на къщата.

Там забелязах едната ми приятелка, беше на балкона облечена в бяла рокля и се готвеше да скочи. Огледах се и видях тъмна сянка. Беше мой роднина, помислих, че той е този убиец за когото четох в списанието.

Започнах да тичам след него с нож в ръка. Стигнах до задънена улица, видях лицето му, беше напълно непознат. Без да искам размахах нож около него и изведнъж той се сгромоли мъртъв на земята.

Много шантав сън, предполагам, нямам никаква представа какво означава. Моля, ако някой има подобни сънища или тълкование на всичко това, да ми пише.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Никол
Никол
20.07.2012 22:10
благодаря ви за това че се озовахте на зова ми за помощ искрени благодарности
0
0
wow
wow
15.07.2012 20:54
Не вярвам това което Мира е написала, но едно е следното. Звучи ми точно тако филм. Може да си гледала подобен филм, да си чувала истории и така да сънуваш това. В съня ти си била обвинена в нещо което не е било вярно, за това иконата е светела. Това е добър знак, щом си се и разплакала (да плачеш на сън съм чувала че ще се радваш на яве). Ти си била обвинена несправедливо и накрая ти си хванала самия обиец. Това означава че си убила злото. И така ти си атакувала това което те е карало да страдаш и също си показала че си добра. В библията има много такива случаи, а може и да е тест на вярата ти в които си се справила. Ако си била лоша, защо токава твоите две приятелки са ти помагали на сън? Значи те са ти вярвали. Да сънуваш приятел се едно е симбвул на ангела ти пазител щом са ти помагали.
0
0
Мира
Мира
15.07.2012 08:54
Сънувала си че си изпратена от ада и това те е разстроило, нали знаеш, че е много вероятно ние , човеците да имаме много животи, вероятно в някой твой предишен живот си била лоша и е трябвало след смъртта си да понесеш последствията и да "гориш в ада" както се казва, ОГЪНЯТ ПРЕЧИСТВА , това е окултната му функция, и след като си понесла наказанието си са те върнали с нов живот на земята за да научиш земните си уроци и да бъдеш по-добра, да се стремиш към съвършеното равновесие на енергиите у теб, мислите и емоциите трябва да са балансирани и само позитивни и светли като ореола на иконата в съня ти.
0
0