Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Повтарящите се сънища започнаха да ме плашат

Повтарящите се сънища започнаха да ме плашат

Повтарящите се сънища започнаха да ме плашат
Напоследък започнах да сънувам сънища, които се повтарят през определен период. Странното е, че те винаги са свързани с някакви убийства, нападения. . а и аз не съм пряк участник в тях. Виждам всичко отстрани, знам какво ще се случи, но не мога да го предотвратя. Повтарящите се сънища започнаха да зачестяват и това ме плаши. Нямам уместна причина да се страхувам наяве.

Ето го и съня:
Бях в нещо като съдебна зала. Семейство негри излязоха от залата щастливи, очевидно бяха спечелили делото. Отвън в коридора ги чакаше мъж с маска и пистолет, който започна да ги избива един по един. Първо започна с децата, след това по-възрастните. Само един мъж макар и ранен успя да се скрие в един стар неизползваем ресторант. Виждах всичко отстрани, но не можех да му помогна.

Мъжът с маска нахлу в ресторанта и го намери. Раненият, се беше скрил зад една маса. Мъжът го хвана за косата, издърпа го и го бутна на пода. По време на това, видях монах, който ми каза къде му е слабото място и какво трябва да направя, за да помогна. Аз се хвърлих върху мъжът с маска и го наръгах педя под дясното му рамо. Забих ножа веднъж, той не усети. последва втори опит, тогава вече улучих мястото. Раненият човек успя да се измъкне изпод убиеца и започна да го пробожда на същото място. . .
Защо повтарящите ми сънища са винаги такива ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Зетабета
Зетабета
24.03.2014 01:04
Здравей! Повтарящите се сънища значат-тъпчеш на едно място,трудно и дълго вземаш решения, нерешителен си.Съзнанието ти праща сигнал-събуди се,пропускаш поредният си шанс. Конкретно този сън-негри- приятно ще бъдеш изненадн от неичакваното разрешение на пробле,свързан с изпит,конкурс или интервю,нещо за твоето бъдеще.Съд-обсъждане на предложение за ново начало,мъж-сила,вътре в теб,маска-двуличен човек се опитва да използва твои умения или знания за лична облага.Пистолет,стрелба,куршуми-вести от далеч,които ще те изнеадат,удивят-деца,убти негри.Нож-опасност,с която ще се разминеш.Успех
0
0
Iv Valkanova
Iv Valkanova
23.03.2014 21:23
Има два варианта-да е просто въображение.По принцип и на мен ми се случва да сънувам неща,които съм гледала от сериали,филми или съм чела от книги.Възможно е и да значат нещо.Вчера сънувах сън,който съм сънувала преди (много отдавна) с човек,който не познавах.Е,вече го познавам и ми е напълно чудно как е възможно.Не казвам,че ще се случи както е в съня ти-екшън,но сигурно има нещо скрито в него.Опитай се да видиш в съновник,като използваш главните детайли,после сглоби сюжета.
0
0