Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Повтарящите се сънища започнаха да ме плашат

Повтарящите се сънища започнаха да ме плашат

редакция:
Повтарящите се сънища започнаха да ме плашат
Напоследък започнах да сънувам сънища, които се повтарят през определен период. Странното е, че те винаги са свързани с някакви убийства, нападения. . а и аз не съм пряк участник в тях. Виждам всичко отстрани, знам какво ще се случи, но не мога да го предотвратя. Повтарящите се сънища започнаха да зачестяват и това ме плаши. Нямам уместна причина да се страхувам наяве.

Ето го и съня:
Бях в нещо като съдебна зала. Семейство негри излязоха от залата щастливи, очевидно бяха спечелили делото. Отвън в коридора ги чакаше мъж с маска и пистолет, който започна да ги избива един по един. Първо започна с децата, след това по-възрастните. Само един мъж макар и ранен успя да се скрие в един стар неизползваем ресторант. Виждах всичко отстрани, но не можех да му помогна.

Мъжът с маска нахлу в ресторанта и го намери. Раненият, се беше скрил зад една маса. Мъжът го хвана за косата, издърпа го и го бутна на пода. По време на това, видях монах, който ми каза къде му е слабото място и какво трябва да направя, за да помогна. Аз се хвърлих върху мъжът с маска и го наръгах педя под дясното му рамо. Забих ножа веднъж, той не усети. последва втори опит, тогава вече улучих мястото. Раненият човек успя да се измъкне изпод убиеца и започна да го пробожда на същото място. . .
Защо повтарящите ми сънища са винаги такива ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
Зетабета
Зетабета
Здравей! Повтарящите се сънища значат-тъпчеш на едно място,трудно и дълго вземаш решения, нерешителен си.Съзнанието ти праща сигнал-събуди се,пропускаш поредният си шанс. Конкретно този сън-негри- приятно ще бъдеш изненадн от неичакваното разрешение на пробле,свързан с изпит,конкурс или интервю,нещо за твоето бъдеще.Съд-обсъждане на предложение за ново начало,мъж-сила,вътре в теб,маска-двуличен човек се опитва да използва твои умения или знания за лична облага.Пистолет,стрелба,куршуми-вести от далеч,които ще те изнеадат,удивят-деца,убти негри.Нож-опасност,с която ще се разминеш.Успех
24.03.2014 01:04
Iv Valkanova
Iv Valkanova
Има два варианта-да е просто въображение.По принцип и на мен ми се случва да сънувам неща,които съм гледала от сериали,филми или съм чела от книги.Възможно е и да значат нещо.Вчера сънувах сън,който съм сънувала преди (много отдавна) с човек,който не познавах.Е,вече го познавам и ми е напълно чудно как е възможно.Не казвам,че ще се случи както е в съня ти-екшън,но сигурно има нещо скрито в него.Опитай се да видиш в съновник,като използваш главните детайли,после сглоби сюжета.
23.03.2014 21:23