Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Букви и дни от седмицата в цвят

Букви и дни от седмицата в цвят

Букви и дни от седмицата в цвят
Здравейте! Искам да споделя с вас нещо странно за мен и да ми кажете какво мислите.

Всеки ден от седмицата излиза в съзнанието ми в определн цвят: понеделник в жълто-оранжево, вторник в синъо, сряда в жълто, четвъртък в кафяво, петък в черно, събота в сиво, неделя пак в жълтеникаво-оранжево. А цялата седмица под формата на буквата Г. Винаги се получава така и не мога да го спра.

Относно буквите. Всяка буква от азбуката също излиза в съзнанието ми в някакъв цвят и като самата азбука.

А що се отнася до някакъв предмет. Отново се покзва, но вече свързан с някакъв спомен.

Можете ли да ми кажете защо се получава така ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Роси
Роси
28.12.2012 00:34
Благодаря за комнтарите. Рени много странно как двете горе-долу виждаме седмицата в почти еднакви цветове. Също така е старнон, че както се заговори за нещо, пиремрно даден човек или пердмет, той също изкача в съзнанието ми като картинка
0
0
ема
ема
25.07.2012 13:37
Синестици се наричат тези хора, които виждат думите в цвят, прочетете повече в гугъл
0
0
reni
reni
20.05.2011 19:46
Когато започнах да чета и прочетох, че виждаш понеделник в жълто, се изумих защото и аз така го виждам. Спрях да чета и написах моите дни и цветове: Пон - жълто, Вторник - синьо, Сряда - пак жълто - оранжева, Чет.- червеникаво кафяв, Петък - зелен, Събота - светло жълта и Неделя - тъмно жълта. Странно нали. Аз и хората ги виждах в цветове, но с порастването престанах.
0
0
Plamena
Plamena
19.05.2011 23:01
И аз мога да споделя по темата. С мен пък музиката е така. Всяка песен си има цвят и е по същият начин както с твоята седмица. Някой спомене ли, пея ли си, фонът е подсъзнателно. Аз за разлика от теб обаче, обичам да рисувам и смея да кажа, че ми се отдава. Също така и с гримиране се занимавам.
0
0
niki
niki
13.05.2011 18:43
Аз пък си представям годините на хората като часовник: започват от 1, описват кръг (както е при часовника) след това продължават нагоре след 12 леко надясно от 1 и така нагоре в права редица. Дните от седмицата ги свързвам с програмата ми в у-ще. Например дали имам старшни предмети, дали ще ме изпитват по нещо или се сещам за домашните. Някава страшна програма е при мен.
0
0
Ани
Ани
27.04.2011 19:02
Благодаря ти. Обаче аз нямам талант да рисувам. Може би е нещо друго ?
0
0
Didi
Didi
26.04.2011 20:36
Не се притеснявай. Това е просто образно и асоциативно мислене. И аз го имам. Абсолютно всяко нещо в главата ми е в цвят и форми. Нормално е за творческите натури. Вероятно имаш и някакъв талант - най-вероятно рисуване или поне разбиране за изкуството. Но в никакъв случай не е нещо необичайно или свръхестествено, а просто проява на лявото мозъчно полукълбо. Пожелавам ти да откриеш таланта си, ако още не си го открила.
0
0
Роси
Роси
25.04.2011 22:21
Не само ми излиза цвят в съзнанието когато някой спомене за ден от седмицата, но цялата седмица също ми излиза и под формата на буквата Г. Вече го споменах. Просто не мога да си представя как е при другите. Каквото и да си помисля, то веднага ми изниква в съзнанието. Цялата думичка, или както казах предмет, свързан с някакъв спомен. Когато си помисля например за думата К, ми се показва К в съзнанието в черен цвят.
0
0